facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iQOUNT adviseurs & accountants

iQOUNT adviseurs & accountants

Geschiedenis

iQOUNT is bewust een klein kantoor. Dat garandeert persoonlijke betrokkenheid, rechtstreekse bereikbaarheid en weinig overheadkosten.

We beschikken over een breed netwerk van deskundigen op tal van gebieden, we werken doelmatig en bezitten de flexibiliteit om voortdurend te innoveren. iQOUNT hanteert heldere tarieven.

Adres: Daltonstraat 22, 3846 BX Harderwijk
Telefoonnummer: 0341-740800
Stad: Harderwijk
Route: Daltonstraat 22
Postcode: 3846 BX



op zoek naar gerelateerd: iQOUNT team, iQOUNT salarisadministratie, Mijn Kantoor inloggen
Recensies
Ik wil graag mijn ervaring delen met mijn voormalige boekhouder. Helaas was de service die ik ontving buitengewoon onprofessioneel en onacceptabel. De boekhouder was voortdurend onbereikbaar en kwam herhaaldelijk gemaakte afspraken niet na. Bovendien was de communicatie zeer brutaal en respectloos. Ik had gehoopt op een betrouwbare en competente boekhouder, maar helaas voldeed deze persoon absoluut niet aan die verwachtingen. Het niveau van professionaliteit was ver beneden de maat en ik raad dan ook niemand aan om hun boekhouding aan deze persoon toe te vertrouwen. Kort gezegd, de service was simpelweg waardeloos. Ik geloof dat het belangrijk is om eerlijke feedback te geven, zodat anderen een weloverwogen beslissing kunnen nemen bij het kiezen van een boekhouder. Hopelijk kan deze feedback de boekhouder helpen om hun service te verbeteren en te zorgen dat anderen niet dezelfde ervaring hoeven te ondergaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid