facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IQ Balance

IQ Balance

Info

Onze missie - De wereld verbeteren vanuit mededogen, passie en vertrouwen door evenwicht te bieden op alle niveau´s die het leven bepalen.



"For treatments we are temporary closed due to the Covid-19. We are still available for you for consulting, financial health and administration and products."
Adres: Oude Barnevelsewg, 3862 RW Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 31625289066
Stad: Nijkerk
Route: Oude Barnevelsewg
Postcode: 3862 RW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Wellness Nijkerk, Ayurveda arrangement, Wellness overnachting met massage, Wellness Circuit, Ontspannen op de Veluwe, Wellness hotel Veluwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In je kracht by Sabina In je kracht by Sabina 2 km Mijn eerste reiki uren zitten er op en het was zeker ook niet de laatste keer . Dank ...
Foottouch Foottouch 3 km Ik word al een aantal jaar behandeld door Monique, en ik kan simpelweg niets anders z...
Recensies
Dit is niet zomaar een wellness. Door de persoonlijke aandacht laat Rabea de diverse behandelmethoden perfect aansluiten op je behoeften. In ons geval hebben een mooie reis mogen maken door de wondere wereld van Ayurveda. Een mooie combinatie van gastvrijheid en vakmanschap, maakt IQ balance oprecht een aanrader. Dit smaakt naar meer.
IQ Balance is een hele fijne plek voor een holistische behandeling. Met medewerkers die kwaliteit leveren en weten wat ze doen. Massage met intentie voor jou als mens. Ondersteuning als er zaken zijn in het leven waar je even op vast loopt zowel op fysiek, mentaal, financieel, emotioneel en spiritueel niveau. Waar vind je dit nou?
Wat een fijne en bijzondere ervaring bij IQ-balance. Even tot rust komen en even alles loslaten en hier de ruimte voor voelen. Met producten die natuurlijk sterk en gezond zijn voor het lichaam, de vakbekwaamheid, vertrouwende en liefde volle personen, maakt sfeer bij IQ-balance geweldig. Dankjulliewel en tot de volgende keer :
Super fijn geholpen bij de aanschaf van mijn jade mat! Is echt zo bijzonder. Helpt voor ontspanning en zorgt ook dat de pijn in mijn rug te dragen is.
Wat een heerlijke massage hebben we gehad! Precies goed! Mijn partner en ik hadden een duomassage tijdens een zalige dag in Sauna Drome Putten bij IQBalance dat tegen de sauna aanligt en binnendoor bereikbaar is. Een perfecte combinatie!
Na een overnachting bij de Roode schuur als afsluiting een massage geboekt van 60 minuten. Wat een fantastische behandeling heb ik mogen ontvangen van Rabea Iqbal. Een zeer fijne ervaring, magische handen en top service. De behandeling had van mij nog veel langer mogen duren. Een aanrader voor iedereen!
Het is een feestje om een behandeling te krijgen bij IQ-balance. Echt een cadeautje voor jezelf. Aan werkelijk alles wordt gedacht; een warme behandeltafel elektrische deken, lekker geurtje onder je neus, zachte handdoeken et cetera. Je krijgt er het hele totaalpakketje. Alle masseuses doen het op hun eigen manier maar bij allemaal even goed. Inmiddels al aan verschillende mensen een cadeaubon gegeven en is tot nu toe altijd goed in de smaak gevallen. Aanrader!
Hele fijne en goede massage gehad tijdens een korte vakantie rondom de Veluwe. Voorafgaand werd netjes gevraagd naar voorkeuren en/of ergens rekening mee moest worden gehouden; de massage zelf was van goede duur, goede prijs en zeer ontspannend. Een aanrader! Tip: Mocht je hen niet telefonisch kunnen bereiken; spreek de voicemail in, dan bellen ze tussen de massages door terug.
Wat een professionele maar zeer warme duo behandeling. Heel veel nuttige tips als extra gekregen. Wij hebben genoten voor de tweede keer hier in de Roode Schuur. IQ balance is een oprechte aanrader! Erwin & Wendy
Rabea is een sociale persoon. Ik heb een behandeling gehad. Ze gaf mij de tijd, en liefde. Ook heeft ze inlevingsvermogen in de situatie waarin ik zit. Ik ga altijd met een positieve gevoel weer naar huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid