facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iphora

Iphora

Info

Iphora verzorgt projectmanagement bij interieurverbouwingen van hotels (kamers en openbare ruimtes), restaurants, cafés, sauna's, winkels en kantoren.

Geschiedenis

Iphora verzorgt het projectmanagement bij interieurverbouwingen van hotels (kamerinrichtingen maar ook openbare ruimtes), restaurants, (grand) cafés en sauna’s. Naast het inrichten van horeca heeft Iphora ook ervaring met het inrichten van winkels, kantoren en verzorgingstehuizen.

Iphora is gespecialiseerd in volledige projectvoorbereiding en -uitvoering. Dit varieert van het calculeren van uw ontwerp, het inkopen van materialen tot het op maat maken van meubels. Iphora biedt professionele ondersteuning en begeleiding en zorgt voor een succesvolle verbouwing.

Adres: Duke Ellingtonstraat 31, 1544 KP Zaandijk
Telefoonnummer: +31(0) 6 22 99 76 07
Stad: Zaandijk
Route: Duke Ellingtonstraat 31
Postcode: 1544 KP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Urn Atelier Vergouw Urn Atelier Vergouw 830 meter Op aanbeveling van mijn dochter kwam ik, voor de urn van mijn vrouw, bij dit heerlijk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid