facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iPhone Reparatie Terborg

iPhone Reparatie Terborg

Info

Gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van iPhones, ongeacht welk model of welk defect.



"Jouw lokale telefoon reparatie winkel.Techstate hanteert een 30-minuten-service voor telefoon reparaties, dat betekent dat je telefoon binnen 30 minuten gerepareerd is. Mocht een reparatie niet binnen 30 minuten uitgevoerd kunnen worden, dan geeft een medewerker dit vooraf aan.Techstate plaatst alleen maar onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, zo zorgen ze voor de beste service en gebruikerservaring. Daarom hanteert Techstate een standaard garantietermijn van 6 maanden.Techstate is gevestigd aan de Gasthuisstraat 4, 7061CC in Terborg. Gratis parkeren kan voor de deur in de hoofdstraat of bij de Boni. Je krijgt de mogelijkheid om op de reparatie te wachten onder het genot van een kop koffie, thee of iets anders."
Adres: Silvoldseweg, 7061DR Terborg
Telefoonnummer: 0614122833
Stad: Terborg
Route: Silvoldseweg
Postcode: 7061DR



op zoek naar gerelateerd: iphone reparatie doetinchem, smartphone onderdelenshop doetinchem, telefoon reparatie doetinchem, ipad reparatie zevenaar, edisonstraat 80 doetinchem, telefoon reparatie doetinchem de veentjes, iphone reparatie gaanderen, telefoon reparatie oss
Recensies
Heel goed geholpen en geadviseerd hier! Ik kwam binnen met een gebroken mobiel scherm. Werd vervolgens een kopje thee aangeboden. En nog voordat mijn kopje thee op was, was het scherm al vervangen en zat er een naadloos beschermlaagje op. Helemaal top!
door internet kwam ik terecht bij techstate omdat het dichtbij was heb ik mijn iphone 7 laten repareren nieuwe batterij . Ik werd heel vriendelijk ontvangen en had meteen de indruk dat ik hier vaker zou komen na ongeveer een half uurtje kon ik de telefoon weer ophalen die was gerepareerd. Ik ben zeer tevreden met de gang van zaken en zal ook zeker bij bekenden en familie Techstate aanbevelen.
Heel goed geholpen met een redelijke prijs, hij heeft bij mij ook al een nieuwe batterij geplaatst en een screenprotector. Zeer tevreden en ook heel vriendelijk.
Vanmiddag even wezen vragen bij Techstate wanneer hij tijd heeft om de batterij van mijn IPhone X te vervangen. Tot mijn verbazing kon dit direct en binnen een kwartier stond ik weer buiten! En dit ook nog voor een concurrerende prijs en 6 maanden garantie. Dus top service en de factuur werd direct opgestuurd zodat ik later kon betalen waar heb je dat nog.
Mijn 1e bezoek aan dit bedrijf. Voor vervangen van de accu van mijn iPhone X. Snelle service van Ruben, terwijl ik zonder afspraak binnen kwam vallen. Klaar terwijl u wacht, of liever gezegd terwijl ik van een kopje koffie genoot Zeker een aanrader!!
Top service! Nieuwe accu in mijn iphone 11 laten zetten en hij doet het weer perfect!
Een nieuwe refres iPhone XS Max gekocht,snel en kundig geholpen,kompleet met snellader en hoesje,niet onbelangrijk 2 jaar garantie Een aanrader voor wie of iets nieuws wil of voor alle reparaties, Erg aardige jonge man
Een hele goede ervaring gehad met Techstate! Hele aardige mensen en een nette zaak. Ik kan gelukkig weer prachtige foto's en filmpjes maken, voor een zeer nette prijs. Bedankt voor de fijne en zeer snelle service!
Helaas was mijn scherm kapot gegaan. Na enkele winkels gebeld te hebben besloten het bij Techstate te vervangen. Nette prijs goede service. Ook snel en vakkundig vervangen! Een top bedrijf.
Aantal weken geleden kennis gemaakt met Ruben wat een aardige gozer met de hart op Juiste plek zitten! Vandaag mijn iPhone 14 plus mogen Ophalen! Wat een goede service bier Ruben! En komt alles na wat hij belooft Voor mijn meer dan 5 sterren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid