facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ipason Europe B.V.

Info

Wij van Ipason maken computers. Niet zomaar computers: wij combineren hoogwaardige kwaliteit met exclusieve vormgeving. Naast onze professionele Gaming PC's nu ook prachtige All-in-One PC's.



"Ons verhaal begint met een passie voor computers. De oprichters van IPASON bouwden hun eerste Game Pc's op de stapelbedden in hun studentenkamer.Onze pc's zijn inmiddels de standaard geworden in de Aziatische e-sports community en maken snel naam in de internationale gaming wereld.Naast de opkomst van de gaming-industrie hebben we onze productcatalogus met succes uitgebreid met hardware voor thuis- en kantoorgebruik, wat resulteerde in diverse internationale design en product awards.Wij zijn het eerste nationale bedrijf met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten in de computer industrie en bezitten nu meer dan 60 gepatenteerde technologieën in verschillende aspecten van de computertechnologie."
Adres:
Telefoonnummer: +31262058088
Stad: Arnhem



op zoek naar gerelateerd: Ipason Gaming Desktop Black Crystal 2, Ipason Mini Desktop Migrate M 3
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid