facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor INVORMsport

INVORMsport

Info

Professionele training van mensen met jarenlange ervaring op het gebied van sport en begeleiding!

Grouptraining
Semi Personal Training
Personal Training

Geschiedenis

INVORMsport is een jong professioneel bedrijf dat zich voornamelijk richt op Personal Training. Ook bieden zij kleine groepstrainingen waarbij de persoonlijke begeleiding centraal staat.

De trainingen worden op een dusdanige wijze aangeboden dat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Door de zowel militaire als civiele ervaring van de instructeurs, weten zij op de juiste wijze differentiatie toe te passen waardoor een ieder op de juiste wijze aan zijn of haar doelstelling kan werken.

Doordat je bij INVORMsport zowel qua traning als voeding begeleid kunt worden is het snel bereiken van resultaat eerder gebruikelijk dan uitzondering.

Personal Training houdt niet in dat er een instructeur naast het fitness apparaat met jou de herhalingen meetelt. Personal Training is een training- en voedingsschema op maat gemaakt wat ervoor zorgt dat jij op een zo goed en verantwoord mogelijke wijze resultaat bereikt.



"Sporten bij INVORMsport is doelgericht en uitdagend op jouw niveau.Met een intensieve vorm van begeleiding werken we samen aan het behalen van jouw persoonlijke doelstelling.Wij staan van maandag tot en met zaterdag vanaf 6 uur ’s ochtends voor je klaar. Want jouw doel is ons doel!"
Adres: Molenvliet 26D, 3961 MV Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06-55331927
ln.tropsmrovni@ofni
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Molenvliet 26D
Postcode: 3961 MV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YouNomi Lifestyle Coaching YouNomi Lifestyle Coaching 735 meter Bij YouNomi krijg je persoonlijke aandacht en word er gekeken naar wat echt bij je pa...
Hond&Hart coaching I Iris Kok Hond&Hart coaching I Iris Kok 2 km Ervaringsgerichte begeleiding, met de hond als co-coach, voor ouders en kinderen (met...
Fit4all Fysiotherapie & Sport Fit4all Fysiotherapie & Sport 3 km Met of zonder blessure bieden we je bij Fit4all topzorg, professionele en individuele...
Verderkijken: Wandelcoaching in de natuur Verderkijken: Wandelcoaching in de natuur 3 km Wandelcoaching door de natuur van de Heuvelrug door een super aardige coach. Mensen d...
Recensies
Ik ga heel eerlijk zijn… ik heb nog nooit zo’n goede sportschool gehad als INVORMsport Even voor de nieuwelingen of de geïnteresseerden, er hangen geen spiegels wat eigenlijk een heel goed initiatief is. Nooit het gevoel gehad dat je bekeken wordt, of uitgelachen, je kan lekker je ding doen en als je hulp of vragen hebt dan is iedereen altijd bereid om te helpen. Er lopen meestal 1 of 2 PT’s rond die er zijn om je te helpen wanneer het nodig is en ik heb er persoonlijk veel gebruik van gemaakt. Thanks alot guys! In de 3 maanden dat ik hier sport heb ik maar 1 keer mijn routine hoeven aan te passen door drukte. Er is altijd wel genoeg plek om je ding te doen. Ik ga voornamelijk in de avonden en dan is het bij de gewichten meestal echt lekker rustig, ongeveer 2-4 man en bij het fitnessgedeelte idem dito. Dus echt perfect als je lekker je ding wilt doen. En nu komt het mooiste, naast de toegang tot het gym en fitness gedeelte krijg je er ook nog eens hele leuke extraatjes bij, er worden heel veel groepstrainingen gegeven door ervaren trainers die er verstand van hebben props naar Niels en Senky haha van kracht, conditie tot yoga en bootcamps en dat zit allemaal inbegrepen bij je abonnement kosten. Dus als je twijfelt kom gewoon lekker een proefweekje doen en kijk of het je bevalt. Invorm krijgt dikke 5 sterren van mijjongens!
Ik ben zeer tevreden over deze sportschool. Ik train er gemiddeld 3x per week soms 4. Door de ruime openingstijden is er altijd wel een mogelijkheid om te trainen. Zowel krachttraining als cardio of groepslessen van House of Workouts Xcore,LXR, Sclptcycle en BRN of groepstrainingen: Zelf volg ik de groepstrainingen die worden gegeven door ervaren trainers, die je helpen en je motiveren en er elke keer weer voor zorgen dat je het beste uit jezelf kan halen Door deze sportschool ben en blijf ik gemotiveerd om te trainen met als resultaat al 27kg kwijt te zijn sinds Augustus 2022. Zoek je nog een leuke ruime sportschool, met professionele trainers en ruime openingstijden? Twijfel niet en schrijf je in voor een proefweek en ervaar zelf hoe leuk het is!
INVORM is een ontzettende fijne plek om aan je gezondheid te werken en niet alleen op fysiek vlak. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op verschillende gebieden. Hele leuk, vriendelijke, professionele trainers die altijd bereid zijn om met je mee te kijken en te denken!
Na jaren niet gesport te hebben en een leven lang diëten en jojo-en, besloot ik dat er iets structureel moest gaan veranderen. Ik besloot mee te doen aan de 90days-challenge. En met succes! Ik ben in de 90days 6kg afgevallen, heel wat centimeters kwijtgeraakt en zit weer lekker in m'n vel. Ik vind sporten zelfs leuk inmiddels! De trainers hebben mij en de groep ontzettend goed begeleid, gemotiveerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ja, dat was ook weleens pittig, maar het is het zeker waard geweest! Ik heb nu concrete handvatten waarmee ik zelf verder kan. Niet even, maar voor de rest van m'n leven. De sfeer in de 90days groep was top, iedereen motiveerde elkaar enorm. Bij Invorm is iedereen is welkom. De trainers staan altijd klaar om te helpen en geven je net dat extra zetje om je doelen wél te kunnen bereiken. Dus ben je op zoek naar een structureel gezondere & fittere levensstijl? Klaar met dat ge-jojo en bankhangen en op zoek naar iets wat je wél kunt volhouden op de lange termijn? Schrijf je in bij Invorm en ga ervoor!
INVORM, omschreven in een woord “TOPPERS”. Invorm geeft door de grootte ruimte een rustig gevoel voor tijdens het trainen. De trainers staan altijd klaar om te helpen of een oefening uit te leggen. Heel blij dat ik hier kan werken om sterker te worden.
De professionele personal training door Sander die voortdurend checkt wat niet, maar vooral ook wat wel mogelijk is ervaar ik als fijn. Ook teruggeven wat ik zou willen in plaats zou moeten geeft inzicht. Naast de PT ervaar ik de performance coaching van Bart als inspirerend. Bart geeft je ruimte, inzicht, is goed voorbereid en is bovenal geïnteresseerd en neemt de tijd. Voor mij maken de ervaringen tot nu toe dat ik INVORM als een professionele club zie. Een stel gedreven medewerkers die zowel kijken naar de fysieke als de mentale gezondheid van mensen en deze kunnen helpen verbeteren! Gelukkig is mijn traject nog niet afgerond, maar ik weet nu al dat ik daarna lekker blijf door sporten!
Voor mij is Invorm vanaf het begin een aparte ervaring. De 90 Days Challenge deed daar nog een schepje bovenop. Je wordt benadrukt op het welzijn van van je mindset en het positief gevolg op lichaam en geest. Bovendien bezitten zowel de leiding als de sportmedewerkers van Invorm een gedragslijn die je aanzet tot veel betere prestaties. Commerciële kletskoek en gelegenheidsonzin is hun vreemd. Mijn inziens zijn dat de kenmerken van een jong dynamische sportvereniging. Ik heb niet eerder zo'n zienswijze meegemaakt. Een onderscheiding van de bovenste plank. Hulde!!! Peter Klamer
Beste keuze om weer goed in m'n vel te komen. De 90 days challange is het geld meer dan waard. Met een groep je doel halen, zonder te lijnen, maar heerlijk te eten. Alle mogelijke manieren om te sporten. Gewoon op de apparaten, in een groep, in een les. Super schone, ruim opgezette sportschool. En bovenal heel fijne medewerkers. Ik zeg doen!!!!!!
De 90 days challenge bij Invorm zit er op. Een echte aanrader. Wij hadden een mindchange nodig voor een gezonder leven. Met een groep van 20+ personen gestart met een doel voor afvallen en minimaal 2 keer per week sporten. Individueel met een schema en groepssport. En vooral ook het menu waarmee je gezond en lekker eet. Elkaar helpen en stimuleren in de groepsapp. En vannacht tussen 0300-0500 uur in het bos afgesloten met de groeoschallenge. Resultaat: 15 kg kwijt, lekker in mijn vel en zo gemotiveerd dat we gewoon DOORGAAAAAANNN. Grote dank aan de mensen van Invorm en de andere deelnemers. Tot ziens in de sportschool bij INVORM !!!
Om een betere balans te vinden tussen werk en prive drukte en tijd voor jezelf kan ik de 90 days challenge van INVORMsport aanraden. In een groep werken aan je eigen doelstelling werkt heel motiverend en inspirerend. De professionele begeleiding , het sporten, de voedingsadviezen en het groepsproces zorgen voor een klinkend resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid