facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InventIT

Geschiedenis

Vindt u het ook zo lastig om de juiste keuze te maken in it, design, xmarketing, software en voip? Blijf niet langer worstelen, InventIT is er voor u! Op basis van uw wensen bieden wij u een innovatief en professioneel totaalpakket.

Dit pakket bestaat uit softwareoplossingen en hardware, maar bij ons behoort bijvoorbeeld ook een mooi ontwerp van een functionele en overzichtelijke website tot de vele mogelijkheden.

Typerend voor onze werkwijze zijn betrokkenheid, flexibiliteit en heldere afspraken. U kunt van ons goede en deskundige begeleiding verwachten tegen aantrekkelijke tarieven. Diverse ondernemers kiezen daarom voor InventIT.



"IT moet jouw processen en werkzaamheden ondersteunen. Dat betekent dat je IT stabiel, veilig en betrouwbaar moet zijn. Of het nu gaat om je telefonie, internetverbinding of de algehele IT-omgeving. InventIT maakt hierin het verschil voor jouw bedrijf. Op talloze manieren. IT op locatie, in het datacenter of in de cloud. Lees meer over wat we voor jou kunnen betekenen op onze website."
Adres: Almelosestraat 46a, 7642GP Wierden
Stad: Wierden
Route: Almelosestraat 46a
Postcode: 7642GP



op zoek naar gerelateerd: Stationsplein 10 Wierden
Recensies
Klantvriendelijk en meedenkend. Zeer snelle service en uitstekend resultaat.
Niks meer dan lof over dit bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid