facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Invent Solar

Invent Solar

Info

Uw betrouwbare partner voor installatie van industriële en particuliere zonne-installaties. Van Limburg en Zuid-Nederland tot de Benelux -en daarbuiten.



"Uw betrouwbare partner voor installatie van industriële en particuliere zonne-installaties in omgeving Limburg, Zuid-Nederland en Benelux."
Adres: Raadhuisstraat 47, 618HA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046-4260360
Stad: Elsloo
Route: Raadhuisstraat 47
Postcode: 618HA



op zoek naar gerelateerd: Invent solutions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Mölken meubelen sinds 1933 een begrip in Limburg Van Mölken meubelen sinds 1933 een begrip in... 668 meter 2000 vierkante meter showroom. Aparte en betaalbare meubels en accessoires. Industrie...
WallGiant WallGiant 713 meter Uniek fotobehang geheel op maat gemaakt. Meer dan 45 miljoen verschillende foto's voo...
De Kock Raam en Deurtechniek De Kock Raam en Deurtechniek 1 km Voor een gevelrenovatieklus waren bij ons de rolluiken en hun geleiders afgeplakt gew...
Alletheorieboeken.nl Alletheorieboeken.nl 2 km Besteld en betaald op 16 juli 2023 om extra te oefenen maar geen inlogcode voor de on...
Recensies
Na een persoonlijk gesprek en goede informatie en uitleg te hebben gehad de prima offerte getekend. De installatie verliep geordend, perfect en netjes afgewerkt. De installatie werd door Mikel bij de energieleverancier aangemeld en bij de SMA controller. Inmiddels zijn de panelen een maand in werking. Geweldig. Voor Mikel en zijn team een dikke pluim. Een aanrader.
Zeer tevreden over de wijze waarop de heren van Invent Solar BV snel en prima te werk gaan. Een goede uitleg en advies zonder opdringerig te zijn. Bij akkoord met de offerte een snelle levering en plaatsing van de installatie. Werken zeer netjes en doen wat ze zeggen. Een grote chapeau. Inmiddels een nieuwe klant aangedragen.
Goede prijskwaliteit verhouding! Ze komen hun uitspraken na, zeer tevreden!
Kwamen na 1 telefoontje al snel om persoonlijk de situatie bekijken en te adviseren. Vriendelijk en deskundig advies gekregen. Na akkoord opdracht juiste prijs/kwaliteit verhouding zeer snelle levering waarbij alles netjes en goed werd geplaatst/geleverd. Ook fijne uitleg over hoe alles werkt. Al met al zeer tevreden, een aanrader!
Duidelijke informatie, advies en offerte. Snelle levering en plaatsing. Ze werken netjes en komen afspraken na. Erg tevreden over de service.
Fijne communicatie, goede uitleg, correcte prijs/kwaliteit verhouding, snelle installatie. Afhandeling tav BTW teruggave, aanmelding omvormer, installatie app etc. ook prima. Aanrader!!
Fijne en snelle communicatie, goede uitleg en correcte en snelle installatie ook t.a.v. regelingen met belastingdienst, installatie app etc. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Aanrader!!
Duidelijkheid ter plaatse voorafgaand aan de offerte. Professionele aanpak en net werk.
Goede advisering, snelle levering en goede kwaliteit zonnepanelen.
Snelle reactie, zeer goed advies, snelle levering en montage en goede kwaliteit zonnepanelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid