facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Invantive BV - software voor projecten

Invantive BV - software voor projecten

Info

Chamber of Commerce: 130 31 406
Managing Director: Guido Leenders
Company domiciled in Roermond.
IBAN NL 42 RABO 01 23 4097 80
VAT: NL8126.02.377.B.01

Geschiedenis

Invantive verzorgt oplossingen op het gebied van financiële rapportage en frontofficesystemen voor vastgoedbedrijven en financiële instellingen.

Op een pragmatische, integere en professionele manier ondersteunen we onze nationale en internationale relaties.

We helpen u graag op basis van onze branche-kennis met exact op maat gemaakte oplossingen, maar ook met kosten-effectieve oplossingen op basis van onze eigen standaardproducten.

Uw resultaat is:
* Lagere kosten;
* Minder risico's;
* Verbeterde controle over uw processen;
* Meer inzicht en transparantie.

Adres: Biesteweg 11, 3849 RD Hierden
Telefoonnummer: 31880026500
Stad: Hierden
Route: Biesteweg 11
Postcode: 3849 RD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Invantive forum, Invantive documentation, Invantive Support, Power BI connector Exact Online
Recensies
Erg handige en super eenvoudig te gebruiken tool om de dagelijkse wisselkoersen in te laden in Exact Online.
Mijn eerste ontmoeting met Invantive, en dan specifiek met Guido, was er 1 voor in de boeken. Zelf ben ik gewoon een simpele gebruiker van Excel, en heb gewoon niet genoeg kennis om iets te bouwen dat praat met Exact online..maar gelukkig hebben we daarvoor Invantive! Wat ik vroeg, bouwde Guido in no time, voor mij ging het allemaal veeeeeeels te snel, maar het werkte en zonder problemen. Het product is gewoon super goed en doet precies wat ik wil. En als ik weer wat er bij gebouwd wil hebben, tegen betaling uiteraard, is dat ook geen probleem en ook weer zo opgelost! Ik ben erg blij met Invantive, ze hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt: Dus van mij 5 sterren!!
Een geweldige club met mensen met enorm veel kennis en verstand van zaken, zowel op technisch als op functioneel gebied. Vooral Guido weet voor elk vraagstuk een passende oplossing, is meedenkend en erg pragmatisch en levert snel resultaat. Wij werken enige tijd samen met Invantive als partner, en in hun vakgebied doen ze dingen die andere partijen niet voor elkaar krijgen.
Dankjewel Guido voor de heldere uitleg en antwoorden op mijn vragen. Professioneel
Invantive levert hele mooie producten. Wij maken zelf sinds kort gebruik van de valuta tool die zij hebben ontwikkeld. De directeur van Invantive, Guido is een hele behulpzame, aardige en vriendelijke heer. Wij raden zeker aan om met Invantive samen te werken!
De app maakt het erg makkelijk om wisselkoersen in te lezen, scheelt enorm veel handmatig werk.
Ik gebruik al een tijd de Invantive query tool in Excel. De query tool gebruik ik om een aantal tabellen uit Exact Online in Excel format weg te schrijven deze gebruik ik vervolgens in een BI tool. Voor mij werkt de Invantive query tool prima, er is wel wat 'technische kennis' nodig om de juiste queries te maken, maar daar werd ik prima mee geholpen. De supportmedewerkers van Invantive zijn erg goed bereikbaar en lossen in regel problemen erg snel op. Voor mij 5 sterren!
Een snelle en zeer goede service Zeer tevreden
software met veel mogelijkheden en een fijne presentatie hiervan
Top service! Betrokken, persoonlijk en snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid