facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Inukshuk YOGA & Coaching Maarheeze

Inukshuk YOGA & Coaching Maarheeze

Info

Yoga op een eigentijdse wijze en met een fris karakter in hartje Maarheeze.

Geschiedenis

YOGA in hartje MAARHEEZE

Yoga is een heerlijke manier om je hoofd leeg te maken en je lichaam de aandacht te geven die het verdient.

Variërend van Intensief naar mild, kun je kiezen uit Poweryoga, PowerFlowyoga, Mindfulyoga, Yin-Yang Yoga of Individuele Yoga of Mindfulness.

Power Yoga is een actievere, dynamische vorm van yoga. Je lichaam wordt krachtiger en flexibeler. Met vloeiende bewegingen bouw je kracht op en aan het einde van de les merk je dat je hoofd leeg is.

Mindful (Yin) Yoga is bewegen met aandacht.Je bewust zijn van wat je doet, je bewust van de in- en uitademing. Een rustige en zacht manier van yoga. Het gaat altijd om wat JOUW lijf kan en nodig heeft, in het Hier en Nu.

Ben je van plan om yoga te gaan doen, lees hier eerst wat over de verschillende vormen van yoga. Kies de vorm die je het meeste aanspreekt en probeer wat lessen te volgen, zodat je een goed idee krijgt wat het inhoudt.

Heel belangrijk, Yoga moet aangenaam zijn en goed voelen. Ik streef ernaar om van jouw tijd, op de mat een ontdekkingsreis te maken, waarin jij je prettig en ontspannen voelt. Ik geef les aan kleine groepen in mijn yogastudio. Verder geef ik yogalessen op school, in de buitenlucht( zie buitenyoga) en op verzoek op locatie of aan een groep (mogelijk met lunch á la Rens Kroes) in mijn studio.

Kijk voor informatie op http://bit.ly/YogaByInukshuk

Je bent van Harte Welkom!
Ingrid Arts
Yoga by Inukshuk

Adres: Stationsstraat 12, 6026 CV Maarheeze
Telefoonnummer: 0654684942
Stad: Maarheeze
Route: Stationsstraat 12
Postcode: 6026 CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid