facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Introtegeloutlet Roermond

Introtegeloutlet Roermond

Info

Bij ons vind u groot formaat design tegels tegen lage prijzen. Wij importeren rechtstreeks top merken uit Italië en volgen de laatste trends.



"Intro Tegeloutlet zorgt voor een stijlvol en tijdloos design in uw huis of bedrijf. Door ons grote aanbod zorgen wij ervoor dat uw interieurdroom werkelijkheid kan worden. Of u nu houtlook, marmerlook, betonlook of natuursteenlook zoekt. Intro Tegeloutlet staat voor topkwaliteit tegen outlet prijzen. Neem een kijkje in onze showroom waar u kunt kiezen uit ons wisselend aanbod van circa 150 verschillende keramische tegels. Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom aan de Wiebachstraat 10 in Kerkrade."
Adres: Willem II Singel 29A, 6041HP Roermond
Telefoonnummer: +31638320704
Stad: Roermond
Route: Willem II Singel 29A
Postcode: 6041HP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Introvloerencentrum Roermond Introvloerencentrum Roermond 0 meter Vandaag naar de winkel in Roermond geweest en dat voor de tweede keer in een jaar, na...
Vloerservice Limburg Vloerservice Limburg 951 meter Wij hadden van een gelijmde PVC vloer een veel strakker resultaat verwacht. Hebben nu...
Parketvloeren Walter Parketvloeren Walter 2 km Vertaald door Google Veel parkeergelegenheid in het centrum Origineel Sehr viele par...
MeneerTegel MeneerTegel 3 km Snel, goedkoop en erg vriendelijk! Top bedrijf!
Recensies
Afgelopen week heeft Mike Dietzenbacher bij ons in huis de 120x120 tegelvloer gelegd. Mike is een professionele tegelzetter die zijn afspraken na komt en kwaliteit levert. De tegels zijn snel en strak gelegd. zie foto's Wij kunnen Mike en Intro alleen maar aanbevelen.
Tegels zijn prachtig! En de tegelzetters René en zijn zoon Joey van de kleut op uw aanraden die hebben geweldig werk verzet. Dankjewel!
Goede service. Zeer vriendelijke medewerker heeft ons met alle geduld geholpen met het uitkiezen van onze badkamertegels. En dan ga je, met een heerlijke fles prosecco onder je arm, tevreden huiswaarts! Dikke pluim!
Prachtige tegels voor een goede prijs. Vriendelijk personeel, er wordt met je meegedacht en het aanbod aan tegels is precies datgene waar wij heen op zoek waren. We hebben hier alle tegels gekocht voor het hele huis. Zelfs als je een bepaald budget hebt, weten ze de mooiste tegels uit te zoeken.
Koop er niks want is er iets kapot nemen hun de schuld niet op zich en betaal je nog eens de helft....nooit meer
Fijne zaak, goede prijzen, ervaren en eerlijk personeel.
Niet verkeerd, vriendelijk, behulpzaam geholpen. Kunnen ook bemiddelen met een goede tegelzetter!
Dit bedrijf heeft mij vandaag heel erg blij gemaakt.
Veel keuze en super vriendelijk personeel.goede kwaliteit leuke prijs
Mooie ruime winkel, goed parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid