facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intro Tegeloutlet Amsterdam

Intro Tegeloutlet Amsterdam

Info

Bij ons vindt u groot formaat design tegels tegen zeer lage prijzen. Wij importeren rechtstreeks top merken uit Italië en volgen de laatste trends.

Adres: Emmy Andriessestraat 504, 1087 NE Amsterdam
Telefoonnummer: 06 15 53 20 38
Stad: Amsterdam
Route: Emmy Andriessestraat 504
Postcode: 1087 NE



op zoek naar gerelateerd: Tegeloutlet Kerkrade, Tegel outlet XXL, Tegels Limburg België, Tuintegels Heerlen, Vloertegels Limburg, Tegeloutlet Tienray, Tegel outlet Zuid-Holland, Tegel Outlet Duitsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VanderWaay Tegelwerken VanderWaay Tegelwerken 4 km Voor al het tegel, voeg en kitwerk. Email. [email protected] Web. jolfvanderwa...
TuijpsHuysch TuijpsHuysch 9 km Wij hebben onze complete badkamer gekocht via TuijpsHuysch. We kregen goed advies van...
Recensies
Slecht, probeerde via mail en telefoon contact te zoeken. Op de mail werd niet meer gereageerd. Toen maar gebeld. Een zekere Margriet was totaal niet meedenkend en zei dat ik een mail moest afwachten. Totaal niet meedenkend Dat is nu een dikke week terug en nog steeds niks gehoord.
super slecht service price double dan normal met klant ook niet vriendelijk en maak geen duidelijke afspraak .ik wacht bijna meer dan 3 week van levering
Geweldige winkel. Ga zeker naar de outlet. Super groot en veel keuze. Goed personeel en veel is uitgestald waardoor je een goed beeld krijgt hoe het er uit komt te zien op de vloer en/of de muur.
Wat hebben ze hier een waardeloze klantenservice eerst moet je weken wachten om afspraak te hebben daarna stuur je ze een mail en totaal geen vervolg reactie en telefoon beantwoorden hebben ze ook blijkbaar geen zin. De zaken lopen blijkbaar zo goed dat ze geen enkele noodzaak voelen om beetje service op niveau te leveren. Was de service maar op het niveau van hun producten dan kwamen zo nog ergens.
Ik ging hier naar toe om ideeën op te doen voor mijn nieuwe wc en badkamertegels... Zo-veel-keuze! Naast wat standaard werk weinig want daarvoor ga je naar de bouwmarkt vind je hier veel speciale tegelsoorten. Van 'hotel-chique' tot modern en klassiek. Op prijs kunnen ze niet concurreren, op specialiteit en advies wel.
Heel veel keus en heel erg duur
We hadden goede verwachtingen van deze winkel, echter namen die goede verwachtingen snel af. Bij binnenkomst werden we niet eens begroet, de dame achter de receptie was drukker met haar mobiel. Na ruim 20 min te hebben rondgelopen waren we nog niet benaderd. Gek want er zaten 4 mannen achter hun bureau die drukker met zichzelf waren dan met hun werk en lopende klanten in de showroom. We zijn toen zelf op ze afgestapt en zelf dat bleek al te veel moeite. Er was geen enkel initiatief, er werden geen vragen gesteld en geen aandacht geschonken aan onze wensen. We hebben een ontzettend naar gevoel overgehouden aan ons bezoek wat jammer is ze hadden ons een badkamer en toilet kunnen verkopen.
Na een eerste afspraak en het ontvangen van een offerte bleek Wout tegelhandel of ons contactpersoon bijna niet bereikbaar voor vragen of het afronden van de order. Telefoon werd keer op keer beantwoord met het antwoordapparaat. Als er sporadisch iemand opneemt wordt men niet klantvriendelijk te woord gestaan. Ook via mail kan men erg lang wachten op antwoord. Een dergelijk slechte follow up is zonde van de tijd en moeite voor zowel de consument als de winkel. Ondanks een prettig eerste gesprek zijn wij voor de meeste zaken overgestapt naar een badkamerzaak waar wel service wordt verleend.
In de showroom kun je veel inspiratie opdoen. Het personeel is echter zeer onvriendelijk en komt ongemotiveerd over. Wij werden niet begroet bij binnenkomst, er kwam op geen enkel moment iemand naar ons toe dit terwijl er slechts 2 andere klanten in de winkel waren op 5 of 6 medewerkers. Toen we aangaven wat vragen te hebben moesten de aanwezige personeelsleden eerst met elkaar overleggen wie ons te woord zou staan.
We werden hartelijk ontvangen door de medewerkster aan de balie en zeer adequaat geholpen bij het vinden van de tegels die wij nodig hadden. De tegels waren op voorraad aanwezig en heel fijn de showroom was op maandag open wat voor een tegelhandel niet gewoon is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid