facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Zwolle

Intratuin Zwolle

Info

Intratuin Zwolle is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin en terras.



"Intratuin Zwolle is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, dier en terras, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zwolle. Op de Hessenpoort, afrit 21."
Adres: diepholtstraat 1, 8028 PN Zwolle
Telefoonnummer: 31384527735
Stad: Zwolle
Route: diepholtstraat 1
Postcode: 8028 PN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intratuin Amsterdam, Intratuin vestigingen, Diepholtstraat 1 Zwolle, Intratuin Utrecht, Intratuin Duiven, Intratuin kerst, Intratuin folder, Intratuin Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Zwolle Intratuin Zwolle 0 meter Eind december voor ca. 600 euro aan kerstspullen gekocht waar ik best tevreden over b...
Kwekerij De Gentiaan Kwekerij De Gentiaan 5 km Elk keer weer een plezier om rond te lopen. Veel.keus in kwaliteitsplanten. Vakken sc...
De Lichte Linden De Lichte Linden 5 km Wat een leuke winkel, althans vandaag mochten we alleen de prachtige buitenboel bekij...
Tuinland Tuinland 5 km Mooie en grote Tuinland. Enorm veel keus zowel binnen en buitenplaatsen. Voor buiten ...
Tuinland Tuinland 5 km Mooi ruim opgezet tuincentrum met leuke producten voor een schappelijke prijs. Wij zi...
Recensies
Schandalig. Al de tweede keer een aardig dure bos bloemen gekocht op maandag en dezelfde week op donderdag is de helft al gewoon verrot. Ik ben er wel klaar mee, ik koop hier nooit geen bloemen meer!
Wat een ellende, verplicht echt een enorme afstand af leggen voor je met je plantje bij de kassa bent. Daar is dan ook nog de prijs niet bekend uiteindelijk bleek het plantje stukken duurder dan op het bordje stond Geen wonder dat er geen mens in de winkel was!!! Ik kom er ook niet weer!
Geheel vernieuwde intratuin, tenminste dat was mij verteld toen ik daar naartoe ging. Ik ken diverse intratuin lokaties maar wat is hier aan de hand? Budget op? Te snel open gegaan? Inspiratieloos? Half werk geleverd? Kan nog wel ff zo doorgaan, jeetje wat een teleurstelling. Heb maar niet teveel foto's gemaakt maar de servicebalie en kassagroep waren echt niet af. Maar het horeca gedeelte was echt. Waar de meeste intratuins echt zeer acceptabele horeca hebben is dit echt eentje om voorbij te lopen. Hele matige koffie, zeer beperkt assortiment en echt niet de moeite waard. Zullen we het verder maar niet hebben over het meubilair plaats in bedrijf en weggestopte rommel hebben achter schermen hebben. Maar kunstplanten op je tafels #really#
Vorig jaar een groot bedrag besteed aan planten bij Intratuin te Zwolle, waarna ik een coupon kreeg van 5 euro tegoed bij besteding voor buitenplanten vanaf €25.-, vorige week weer meerdere planten gekocht, maar de bon werd niet geaccepteerd omdat hij volgens hun verlopen was, echter stond er geen uiterste datum op de coupon en dit heb ik aangegeven. Ik mocht nog even bij de klantenservice navragen, maar ook zij wouden de coupon niet aannemen, erg kinderachtig!
Ruim aanbod van planten. Echter bbq die volgens de site op voorraad was, was er dus niet. 50km voor niets gereden.
Matig aanbod op deze locatie. Krappe paden en prijzen kloppen niet altijd. Maar ipv deze goed door te voeren, is het een verrassing aan de kassa wat nu de werkelijke prijs was. Conculega in Zwolle heeft meer aanbod.
Sinds de verbouwing een stuk onvriendelijker, er lijkt geen systeem meer in de indeling te vinden. Om simpel één artikel te halen moet je de hele winkel doorkruizen. Jammer!
Intratuin Zwolle. Snel en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Parkeren doe je voor de deur en is gratis met voldoende ruime plekken. Aan de voorkant ook een overdekte stalling voor bezoekers met de fiets. Bij de ingang stonden rolstoelen klaar. Binnen deed het gezellig en verzorgd aan. Veel keuze uit planten voor zowel binnen als buiten. Planten zagen er goed en verzorgd uit. Planten waren netjes in duidelijke groepen gesorteerd. Waterplanten, vetplanten, cactussen enz. Wat opviel was dat het voornamelijk om de planten en bloemen ging en niet eindeloze vakken vol interieur spullen. Vriendelijke werknemers. Wij komen hier zeker terug.
Leuke winkel om lekker te shoppen
Vriendelijke mensen en leuke winkel. Hopelijk komt er na de verbouwing een afwisselend assortiment met hoge planten zodat de nieuwe kas optimaal benut wordt. Leuk, ook unieke planten nu!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid