facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Winschoten

Intratuin Winschoten

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Winschoten!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin

Adres: lijnbaan 23, 9672 BL Winschoten
Telefoonnummer: 0597430222
ln.niutartni.netohcsniw@reehebsnevegeg
Stad: Winschoten
Route: lijnbaan 23
Postcode: 9672 BL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: intratuin winschoten folder, intratuin winschoten telefoonnummer, intratuin winschoten koopzondag 2018, intratuin winschoten hemelvaartsdag, intratuin winschoten koopzondag 2017, koopzondagen winschoten, koopzondag intratuin winschoten, intratuin winschoten vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hartman Sierbestrating Hartman Sierbestrating 2 km Goed advies, vakkundig en een goede prijs! Aanrader!
Recensies
Uitgeholde energie met op een paar kleine plekken dat hetcer aardig uitzag. Wellicht beter gewend in Intratuincentrum in Amersfoort. Wat ons verder opviel was een kooikarper vijvertje tussen 2 kerstuitstallingen waardoor continue lichtflikkeringen en geluidjes van kermisachtige kleine toestellen. Deze prachtige dieren hadden en hebben hier duidelijk last van. Kortom, geen echt oog voor leven. Het doet technisch aan in de hoop dat men snel iets zal kopen. Gelukkig was er meer evenwicht en rust bij de planten die veel opvangen qua beladen energie. We zullen hier zeker niet terugkeren. Ik heb een paar foto's gemaakt. Wellicht dat anderen dit alles niet zal afschrikken
Teleurstellend assortiment, veel verlepte planten bij de afdeling moestuin. Personeel dat rondliep gaf een vermoeide en ongeïnteresseerde indruk. Ze gaven aan dat de zomer voorbij was op gebied van planten, dat in juni! Bij de kassa moeten wachten tot er iemand kwam om af te rekenen. Alles stond al op de band, maar we konden weer inladen, want het was niet haar kassa.... Bij het restaurant was het personeel zelfs onvriendelijk, slecht aangevuld en koud. Wij zijn verwend met de Intratuin in Ter Aar, maar deze winkel zou niet in de keten mogen behoren. Dat was eens maar nooit weer.
Opzich gewoon wat je gewoon van de intratuin verwacht alleen dan misschien wat kleiner dan menig ander filiaal. Klantvriendelijk hier wel erg ver te zoeken. Om 10 minuten voor 6 word al omgeroepen wij gaan dicht dus naar de kassa komen. Daar aangekomen had het meisje niet veel aandacht voor ons maar vooral voor het feit dat ze bijna vrij was. Personeel rent voor 6 uur ook de deur uit om naar huis te gaan. Er kwam nog een meneer binnen om 5 voor 6. Hoe hebben jullie die geholpen als het hele team bij de kassa geïrriteerd staat te wachten tot de klanten klaar zijn.
Schitterende winkel met veel keuze en behulpzaam personeel. Echt een MÉGÁ assortiment aan bloemen planten en nog veeeeeeeel meer. ook veelal niet duur/vaak aanbiedingen. en men verkoopt KWALITEIT, geen rommel. Mooi restaurant waar je koffie etc kan krijgen, en broodjes en nog veel meer.
Wat een groot bedrijf en tot in de puntjes verzorgd. Altijd druk. Krijg je het hier niet gevonden lijkt me haast onmogelijk.Want ze hebben echt alles onder één dak. Ga zo door.
Hebben bij kassa de zaken niet op orde Niet alle planten in de winkel worden geprijsd. Personeel helpt elkaar slecht Alles kan beter
Prachtig al die bloemen en planten. Prima service. Grote parkeerplaats, gratis parkeren. En een leuk restaurantje binnen. Ook kun je er tuinbenodigdheden, dierenvoeding, bestrijdingsmiddelen, kamerplanten, decoratie, tuinmeubilair, en nog veel meer kopen. Bovendien is Intratuin niet duur. Echt een aanrader om even te gaan snuffelen.
Groot en ruim assortiment voor binnen en buitenshuis.
Dit is een prachtige winkel, met een groot assortiment. De medewerkers zijn zeer behulpzaam, ook met het mooi inpakken van een cadeau. Kortom : ik kom hier vaker!!
Altijd een mooie plek om te winkelen voor de tuin alleen wel wat prijzig.. Maar ze hebben dan ook ontzettend mooie spullen. Ook het restaurant is het vermelden waard, groot opgezet en voldoende keuze uit heerlijk verse dingen. Wij gaan er altijd met plezier heen! Er werkt een hele leuke, knappe blonde jongen in het restaurant, om op te vreten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid