facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Intratuin betovert en inspireert je continu met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier. Intratuin kleurt je leven!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Apeldoorn!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin055

Adres: De Voorwaarts 420, 7321 MG Apeldoorn
Telefoonnummer: +31553601116
ln.niutartni.nroodlepa@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: De Voorwaarts 420
Postcode: 7321 MG


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin openingstijden, intratuin folder, intratuin groningen, intratuin webshop, intratuin duiven, intratuin halsteren, intratuin lochem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vijvercentrum Apeldoorn Vijvercentrum Apeldoorn 3 km Fijne service met vriendelijk personeel. Altijd mee denkend naar de passende item voo...
Boomkwekerij & plantencentrum Menkveld Boomkwekerij & plantencentrum Menkveld 3 km Boomkwekerij & Plantencentrum Menkveld is gevestigd aan de rand van Apeldoorn, tussen...
Kunstgrasgigant Apeldoorn Kunstgrasgigant Apeldoorn 4 km Zeer slechte zaak heb kunstgras laten leggen maar alles lag al weer plat na 4 dagen. ...
Welkoop Apeldoorn Welkoop Apeldoorn 4 km Rare en xenofobe medewerkers heeft deze Welkoop. Omdat mijn vogelvoer op was voor de ...
Recensies
Het is een compliment waard de hele kerst afdeling strak in gericht wat bij elkaar hoort bij elkaar kleur bij kleur goed geordend. Groot assortiment aan kerst geweldig je loopt er met veel plezier op de kerst afdeling.
Een mooie ruime winkel en assortiment !!! Top.
Veel producten, mooie, gezonde planten zo op het oog Mooie kerstafdeling, prettig ingericht per kleur zo'n beetje. Veel mogelijkheden om tussendoor te steken zodat je niet overal langs hoeft te lopen. Toiletten, wastafels en handendroger zouden van mij wel een beetje geüpdatet mogen worden, maargoed, ze werken en zijn vrijwel altijd schoon.
Grote winkel, veel keus, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel een eind de winkel door als je snel even iets wil halen. Fijn dat er een korte route naar de kassa is.
Helaas zijn de prijzen flink gestegen, waardoor een bezoek aan de Intratuin meer een uitje is om ideeën op te doen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en met de Kerst op de eerste etage een groot aanbod Kerstmaquette items. Ook daar kun je beter de prijskaartjes betee niet bekijken.
Mooie planten voor binnen en buiten, veel sfeerartikelen naar de laatste trends, geweldige tuinmeubelen, vele dierenbenodigdheden, fijn tuincafé, altijd leuk om even te neuzen voor de laatste trends, je wordt er goed geholpen en ik ga altijd met van alles leuks naar huis! Vandaag genoten van de kerstafdeling...nou ja afdeling, heel Intratuin is Kerst, zo sfeervol!
Gigantische winkel met heel veel sfeer en decoratie artikelen. Dus zeker niet alleen tuin en perkgoed. Eigenlijk komt vrijwel alles op gebied van aankleden en inrichten van je hus wel voorbij. Halverwege de winkel is een gezellig rustpunt gemaakt om ook de inwendige mens te verzorgen. Het bezoeken van de winkel is gewoon een uitje...! Wij zijn door het personeel atijd vriendelijk en service gericht geholpen.
Was leuk lekker vuurwerk gehaald voor oud en nieuw leuke assortiment alleen heb je er na oud en nieuwe even een jaartje niet zoveel aan
Ik heb kattengras gekocht. Maar dit is met iets bespoten waardoor mijn kat er eerst erg ziek van wordt. Zij begint te schuimbekken en heel raar te lopen. Alsof ze dronken is. Het is al vaker voor gekomen. Ook nadat ik nieuwe plantjes had gekocht. Sinds Coronatijd is dit. Daarvoor nooit last gehad. Ik had al zo'n vermoeden dat het kattengras de boosdoener was. Maar nu weet ik het 100 % zeker. Heb de plantjes een paar dagen geleden gekocht en ze heeft het weer. Daarvoor helemaal geen last gehad. Er wordt iets op die planten gespoten waardoor mijn kat heel ziek wordt.
Natuurlijk veel planten voor binnen en buiten , heerlijk koffie gedronken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid