facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Intratuin betovert en inspireert je continu met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier. Intratuin kleurt je leven!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Deventer!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin0570



"Vanaf eind oktober 2022 start onze kerstshow! Laat je verwonderen en ontdek het enorme aanbod kunstkerstbomen en echte kerstbomen, zoals de prachtige Nordmann. Je vind bij ons natuurlijk ook de mooiste kerstverlichting, kersthuisjes en kerstversiering voor de perfecte kerst."

"Vanaf eind oktober 2022 start onze kerstshow! Laat je verwonderen en ontdek het enorme aanbod kunstkerstbomen en echte kerstbomen, zoals de prachtige Nordmann. Je vind bij ons natuurlijk ook de mooiste kerstverlichting, kersthuisjes en kerstversiering voor de perfecte kerst."
Adres: Burgemeester van der Feltzweg 142, 7391 HR Twello
Telefoonnummer: +31570616543
ln.niutartni.retneved@ofni
Stad: Twello
Route: Burgemeester van der Feltzweg 142
Postcode: 7391 HR


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin groningen, intratuin folder, intratuin halsteren uitverkoop, intratuin webshop, intratuin openingstijden, intratuin halsteren, intratuin duiven
Recensies
Altijd goede service in deventer. Onlangs een urban chef gekocht . Door een fabrieksfout zat er te veel speling op de topvent. Gemaild en kon diezelfde dag nog langskomen om deze om te ruilen zonder enige poespas.
Mooie nieuwe winkel in Deventer langs de N348. Planten,bloemen, fruit,groenten, noten en tuinmeubelen en woonaccesoires. Je kunt hier ook eten en drinken Lift aanwezig en volop parkeerplaatsen. Aanwinst voor Deventer. Je kunt hier oom wat drinken, lunchen en een high tea doen.
Mooie en leuke winkel. Wel jammer dat je altijd de hele winkel door moet lopen door de vaste looproute ook al moet je slechts een klein dingetje hebben.
Even gezellig naar Intratuin geweest en paar pastakken halen en 1 mooie orchidee. Altijd gezellig even er door heen lopen.
Mooie winkel, veel keus, bijna alles te vinden. Leuk cafetje boven. Geschikt voor kinderen! Minpuntje is dat de medewerkers niet alles goed weten te vinden.
Restaurant is top. Heel fijn dat ze als je een dieet hebt ze dit ook voor je willen maken
Mooie ruime winkel. Ik kom hier persoonlijk graag om mijn bbq spul te halen. Nadeel is wel dat het volk niet veel verstand heeft van bbqen.
Een hele nieuwe tuin ervaring. Mooi, ruim opgezet, goed en duidelijk overzichtelijk, makkelijke toegang voor ieder dus ook rolstoelvriendelijk, meer dan voldoende parkeergelegenheid en een piekfijn restaurant wat zeker niet te duur is. Zeker een aanrader vooral als je geen haast hebt
Wat een fijne winkel, erg groot, voor iedereen wat wils. Grote sortering. Planten, cadeautjes En natuurlijk een prachtig restaurant. Een feestje om hier naar toe te gaan.
Heerlijk om rond te kijken en inspiratie op te doen. En je vind er vaak iets waarvan je nog niet wist dat je het nodig had.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid