facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Geschiedenis

Professioneel, warm en creatief. Ambitieus en zorgvuldig. Intratuin is een levendige organisatie, waarin praktijkervaring en specialistische kennis elkaar versterken. Een hecht verband van zelfstandige ondernemers en beroepskrachten die met elkaar hard aan de weg timmeren. Een krachtige verkoopformule. Intratuin is niet voor niets marktleider, met een naamsbekendheid van bijna honderd procent.

Algemene informatie:

Intratuin Geleen is sinds 2003 gevestigd op huis -en tuinboulevard Gardenz te Sittard-Geleen. Ons bedrijf kenmerkt zich door een breed assortiment op onder meer 'groen' gebied. Verder proberen we ons bedrijf constant aan te passen aan de tijd van het jaar door middel van mooie presentaties en het veranderen van afdelingen. Op deze wijze proberen we ook onze vaste klanten te blijven verrassen.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00



"Intratuin Geleen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Geleen."

"Intratuin Geleen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Geleen."
Adres: Egelantier 19, 6163 RB Geleen
Telefoonnummer: +31464525111
ln.niutartni.neeleg@ofni
Stad: Geleen
Route: Egelantier 19
Postcode: 6163 RB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin groningen, intratuin folder, intratuin halsteren uitverkoop, intratuin webshop, intratuin openingstijden, intratuin halsteren, intratuin duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intratuin Geleen Intratuin Geleen 41 meter Geweldig ingericht voor het kerst shoppen, daarnaast heel veel geanimeerde taferelen ...
Recensies
Super leuke, best grote, Intratuin, je kan er ook gezellig lunchen/ koffie drinken etc. Vriendelijk personeel. Foto van mijn dochter voor de leuk erbij:-
Kerstshow is geweldig, de hele winkel ademt volop kerst. Zeer mooie presentaties, natuurlijk zijn er grote bekende tuincentra in het zuiden maar deze biedt zoveel inspiratie zeker de moeite waard.
Mooie winkel leuk personeel grote keus voor iedereen wel wat waar je ook nog lekker kunt uitrusten
Op zoek naar parasol voet. Werkelijk super en zeer vriendelijk geholpen door Nadia/Nadja. Wij konden m samen niet tillen. No problem! Samen met collegaatje de voet tot de auto gebracht en er ook ingezet. Dames topservice!!!!! Niet meer veel te vinden. Dankjulliewel
Het aanbod in dit tuincentrum is werkelijk overweldigend. Maar... niets voor niets. De prijzen zijn de laatste tijd ook hier goed gestegen. Ik heb er voor meer dan € 420, - - besteed aan plantjes en drie boompjes op stam, om er mijn 25 vierkante meter achtertuintje mee te beplanten. En ik heb echt niet overdadig aangeplant. De kwaliteit van de plantjes is echter zeer goed, zodat ik alle hoop heb dat ze goed zullen groeien. Kortom : Zeer goed aanbod en goede kwaliteit, echter wat aan de dure kant. Aanvulling: Jammer dat ze bij dit tuincentrum niet weten wat after-sales-service betekent. Na 3 weken bleek dat één van mijn aankopen een schimmel op de bladeren had. Met dit probleem werd echter niets gedaan, laat staan een oplossing gezocht. Komt uit de lucht vallen, en zoek het maar uit. Waardeloze service als je het mij vraagt, en als goede klant sta je dus in de kou. ER VIEL ABSOLUUT NIET OVER TE PRATEN. Boompje op stam € 50,-- AFGESCHREVEN na 3 weken. Bah!
Ik vindt het daar binnen niet aangenaam toeven. Het eerste gedeelte is nogal bedompt en benauwd als de zon schijnt. Komt door de planten. De doorgangen zijn best wel krap. Pas in het laatste gedeelte kun je weer wat ademen en is het ook koeler. Maar dan ben je ook bijna bij de uitgang. Eigenlijk niet meer van deze tijd. Misschien een verbouwing plannen?
Veel keuze en mooie winkel maar ik haat die verplichte route die je moet lopen. Kost veel tijd helemaal bij drukte.
In hun reclame werden fuchsia's aangeboden. Helaas was de keuze reuze .....weinig!! De winkel is zeer groot en schoon en het personeel is vriendelijk maar mag nog wat meer kennis van zaken opdoen. Persoonlijk vind ik het jammer dat je na een grote keuze aan planten op het eind "getracteerd" wordt op kunstbloemen. Zet dat spul in een afgelegen hoek.
Grote en mooie tuincentrum. Gezellige sfeer en groot assortiment. Fijne looproute die je langs alle producten brengt. Veel parkeergelegenheid vlakbij en goed bereikbaar. Ruime openingstijden. Ik kwam vooral voor kerstartikelen maar je vindt hier ook meubels, decoratie en natuurlijk ook gewoon planten. Ook kun je hier een hapje eten en drinken tegen een nette prijs.
Fijne grote intratuin, heel mooi en wisselend aanbod. En heeft altijd een van de mooiste kerst shows
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid