facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Intratuin betovert en inspireert je continu met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier. Intratuin kleurt je leven!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Lochem!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuinlochem



"Sinds 1989 is Intratuin Lochem aan de Goorseweg één van de vier Intratuin vestigingen van Hendrik Vreeman. Natuurlijk vind je bij ons de mooiste tuinplanten, inspiratie, advies en trends passend bij het seizoen voor je huis, tuin, terras en dier! Maar ook voor het trimmen van je hond, een professioneel tuinontwerp of een heerlijke high tea kun je bij ons terecht. En aan het einde van het jaar is het genieten van de prachtige kerstshow en kun je bij ons het mooiste vuurwerk van Nederland kopen. Daarnaast is er de prachtige innovatietuin te bewonderen vol met de laatste tuintechnieken."
Adres: Goorseweg 27, 7241 PA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: +31573288666
ln.niutartni.mehcol@ofni
Stad: Lochem
Route: Goorseweg 27
Postcode: 7241 PA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin openingstijden, intratuin folder, intratuin duiven, intratuin webshop, intratuin groningen, intratuin halsteren, intratuin vacatures
Recensies
Vandaag was ik met mijn gezin bij Intratuin Lochem voor de high tea. Alles zag er prachtig uit en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het personeel was zeer vriendelijk.
Onmetelijk groot opgezet tuincentrum. Als je een bepaalde plant wilt kopen, moet je noodgedwongen alle prullaria van de hedendaagse burgertuin passeren op weg naar de haast onvindbare kassa. Er waren wel vriendelijke medewerkers.
Geweldig sfeervol gedecoreerd en ook ontzettend leuke settings in kerstsfeer. Zeker ook een aanrader om is te gaan bezoeken en je viervoeter mag mee.
Mooi en ruim tuincentrum. Goede plek om ideeën op te doen voor buiten en binnen. Lekkere lunch gegeten.
Mooie grote verzorgde winkel . Groot en fraai assortiment en voordat we de winkel verlieten nog even lekker een broodje gegeten..
Mooi zaak erg leuk om door heen te lopen en ideeën op te doen
De grootste die ik ooit gezien heb. Ze hebben werkelijk alles, zelfs rugzakken.
Sfeervolle Intratuin. Mooie afdelingen interieur, servies, lampen en natuurlijk groen. De buitenkas wordt klaar gemaakt voor kerst. Heel benieuwd hoe dat zal zijn.
Gisteren een kerst high tea gehad bijzonder mooi, lekker en goed verzorgd.
Voor het eerst in Lochem geweest. Normaal gesproken altijd naar het filiaal in Deventer. Maar wat een fantastische winkel ook veel kindvriendelijker/veiliger omdat in Deventer een extra verdieping zit en hier alles gelijkvloers is. Mooie ruime paden en overzichtelijk ingedeeld. Personeel is erg vriendelijk en helpen je ook direct. Ik ga er zeker vaker heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid