facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Intratuin betovert en inspireert je continue met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier.
Intratuin kleurt je leven!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Venray!

Op deze pagina willen we graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten. Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platvorm voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende "spelregels" vastgesteld:

Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

We staan open voor discussies en kritiek: deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om onredelijk negatieve berichten, onnodig terugkerende discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last zijn.

We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

Adres: Langstraat 133, 5801AC Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478588585
Stad: Venray
Route: Langstraat 133
Postcode: 5801AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intratuin Venray bloemen bezorgen, Intratuin Venray vuurwerk, Intratuin Venray kerstshow, Intratuin Venray openingstijden, Intratuin Amsterdam, Afspraak intratuin venray, Intratuin Duiven, Intratuin webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wilms bestrating en sierbestrating Wilms bestrating en sierbestrating 3 km Wilms bestrating en sierbestrating Venray is dé partner op het gebied van aanleg van ...
Recensies
Maak alsjeblieft die aquariums eens schoon, dit is echt absurd zoveel zwarte alg. Die arme vissen kunnen niet gezond meer zijn, die worden gewoon verwaarloosd. Als je geen geschikt personeel hiervoor hebt dan stop met het verkopen van vissen.
Een artikel gekocht op advies van Intratuin Nuenen met de belofte als het niet goed is kunnen we het terug brengen en krijgen we ons geld terug. Het paste idd niet dus naar Intratuin Venray maar daar wilde ze het niet terug nemen omdat het open is gemaakt dus dan kunnen ze het niet meer verkopen zeggen ze. We konden wel een tegoedbon hebben... Alsof ze het dan nog wel kunnen verkopen. Dus moeten we alsnog terug naar Nuenen. Zeer slechte service en dat omdat wij luisteren naar het advies van een winkelmedewerker.
Intratuin Venray is een mooie en fijne winkel voor bloemen, planten, huis, tuin en dier. Wat hebben ze niet. Nu rond de kerstdagen hebben ze een groot assortiment aan kerstdecoratie en hebben ze dit mooi en netje gedecoreerd. Ook de catering is prima.
Intratuin Venray een gezellige vestiging. Kerst afdeling mooi, en voldoende variatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En een leuk restaurantje, waar je van een lekkere kop koffie kunt genieten.
Jammer dat er helemaal niks verpakt glute vrij voor bij de koffie of thee is. Verder een heel mooie uitgebreide zaak.
Schitterende zaak , was er om een moederdag cadeau te kopen en ja ik ben geslaagd en ga hier voortaan om mijn planten - bloemen en andere tuinartikelen kopen
Mooi tuincentrum, groter dan ik had verwacht. Leuke spullen, aardige mensen. En een hele leuke blond collectie! En je kunt er heerlijk ontbijten, lunchen en koffie drinken in een gezellig hoekje. Komen hier zeker nog een keer terug.
We zijn al jaren tevreden bezitters van een Fervor BBQ. Aangschaft bij deze Intratuin. Nu na ongeveer 5 jaar was er een wiel afgebroken. Naar Intratuin gebeld en uitgelegd. We zouden worden terugebeld. En de volgende dag zijn we inderdaad teruggebeld. Er lagen 2 wielen klaar voor ons. Kosten? Dit viel onder service ook al was de garantie verlopen. TOP!
Het is een mooi ingerichte winkel. Goed bereikbaar en een ruim aantal parkeerplaatsen. Betreft een erg grote winkel met veel keuze en behulpzaam personeel.
Super gezellig tuincentrum waar altijd mooie spullen en cadeautjes te vinden zijn. Goede kwaliteit van planten en bloemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel, ruime parkeergelegenheid en een gezellig tuincafé.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid