facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Duiven

Intratuin Duiven

Info

Natuurlijk! Intratuin

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Duiven!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin

Adres: Lithograaf 1, 6921 VA Duiven (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-262136
ln.niutartni.neviud@ofni
Stad: Duiven
Route: Lithograaf 1
Postcode: 6921 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin duiven speeltuin, klimtuin intratuin duiven, intratuin duiven openingstijden, intratuin duiven folder, intratuin duiven ontbijt, intratuin duiven speelparadijs, intratuin duiven uitbreiding, intratuin duiven high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sascha Diertotaal Sascha Diertotaal 915 meter van de week goed geholpen met uitkiezen van voer voor onze kieskeur en veelvraat ; kl...
Recensies
Super leuk voor een gezellig dagje/ochtendje/middagje om alvast wat kerstsfeer op te snuiven. Heel veel moois om te zien, je kijkt je ogen uit. Ook erg leuk met kinderen. Het was wel enorm druk doordeweekse dag in oktober, ondanks de vele parkeerplaatsen moesten we stukje verderop parkeren. Tijdens lunchtijd in de proeftuin merkte je ook veel van deze drukte, maar gedurende de route door de winkel was het qua drukte prima te doen.
Jeetje wat was het druk! Nog niet op de helft van november maar wat een enorme mensen massa. Zelf zo druk dat je eigenlijk niet de mogelijkheid hebt om te shoppen. De kerstshow trekt blijkbaar zoveel volk aan dat je moeite moet doen om er überhaupt iets van te kunnen zien. Maar....ze hebben er ook wel iets heel bijzonders van gemaakt. Misschien gaan ze een beetje ten onder aan hun eigen succes. Misschien is een doordeweekse dag beter om een bezoekje te brengen want het is wel de mooiste show die ik tot nu toe heb gezien en er is een gigantische voorraad. Trek er een dagdeel voor uit en ga op een rustig moment genieten van dit schouwspel
We zijn hier op een vrijdag naartoe gegaan om ons een dagje onder te dompelen in de kerstsfeer. Op de parkeerplaats moesten we wel even zoeken naar een plekje maar binnen was het goed te doen. Het was er wel druk dit merk je vooral als je wilt gaan eten maar als je in de winkel rondloopt is het goed te doen. Je kunt zeker wel een paar uur ronddwalen in deze Intratuin. Voor het eten is er een ruime keuze uit salades, belegde broodjes en frietjes. Maar je kunt ook een gebakje eten. Het is een soort van lopend buffet waarbij je zelf je eten kunt uitkiezen. Het restaurant is enorm groot en er is ook genoeg plek om rustig te zitten. Ook voor kinderen zijn er genoeg plekjes om tussendoor even te spelen.
Ondanks de enorme parkeerplaats, helaas geen plek meer. Gelukkig is er aan de overkant ook nog een enorme parkeerplaats, daar wel kunnen parkeren. Het is enorm groot! Een onwijs leuke speelplek voor kinderen tot een jaar of 10 denk ik zo. Je kan verse groente en fruit ook halen daar, super fijn! Volgende keer gaan we wat eerder, hebben wij meer tijd.
Voor het eerst naar de grote kerstmarkt geweest. Wat een prachtige winkel. Hebben niet alleen kerstspullen gekocht maar ook andere zaken voor in huis. Ook de Outlet winkel is een aanrader om even doorheen te gaan. Hier ook wat koopjes gehaald. Ondanks dat parkeerplaats vol was, kon je toch overal makkelijk bij. Het assortiment kerst is erg groot. Als je het hier niet kan vinden, vind je het nergens. Het was het ritje ernaartoe zeker de moeite waard.
Super gezellig want de kerst is hier duidelijk aanwezig Wel stuiterdruk vandaag maar dat is logisch met de kerstshow en op zondag We hebben er ckerz een paar uur rond gelopen want het is erg groot hier. En we hebbe er ook een uur voor gereden. Maar dat is het ook ckerz waard. Ook kun je hier lekker eten. En er is een grote speeltuin binnen en buiten dus de kinderen kunnen zich ook goed vermaken hier
Kerst, wie kent de gezelligheid niet? Wederom heeft Intratuin Duiven zichzelf overtroffen met kerst ! WoW, wat veel én wat mooi én wat een gezellige sfeer hebben ze gemaakt! Ondanks dat het druk was met parkeren iedereen wil dicht bij ingang staan, tip: pak de rechter parkeerplaats voordat je het terrein op gaat dan ben je sneller binnen maar eenmaal binnen viel de drukte wel mee. Deze Intratuin is echt weer een aanrader !
Een erg grote Intratuin met een enorme kerst afdeling. De drukt deed de show helaas niet ten goede doordat je bijna niet kon blijven kijken en meegenomen werd door de massa. Ondanks dat is het zeker de moeite waard om hier heen te gaan, maar dan wel op een rustiger moment.
Erg mooie kerstshow daar Veel zorg en tijd in gestoken Vooral de roltrap is fenomenaal Kijk je bij de intratuin in Almelo Dan vind ik het hier vergeleken vorig jaar erg tegenvallen Ze waren zelfs in Almelo nog aan het opbouwen terwijl er gezegd was klaar te wezen
Mooie ruime winkel waar ze echt wat aan kerst doen. Mijn zusje en ik zijn 1.5u onderweg geweest vanwege de lovende reacties, niets is minder waar. Hou er wel rekening mee voor mensen die slecht ter been zijn dat er in de winkel zelf nergens zit plek is, zou wel handig zijn aangezien de winkel gigantisch is. Alleen bij de 'Proeftuin' eet gelegenheid. Mijn zusje ik zijn hier een bijna 6u zoet geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid