facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin Drachten

Intratuin Drachten

Info

Intratuin betovert en inspireert je continue met een uitgebreid assortiment voor tuin, thuis en dier. Intratuin kleurt je leven!

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Drachten!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke gegevens op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin

Adres: Dukaat 1, 9207 MB Drachten
Telefoonnummer: 0512540999
Stad: Drachten
Route: Dukaat 1
Postcode: 9207 MB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Intratuin Opeinde, Intratuin Utrecht, GroenRijk Drachten, Intratuin afspraak maken, Intratuin Bussum, Intratuin cuijk, Intratuin Voorschoten, Intratuin Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Teeninga palmen Teeninga palmen 655 meter Mooie palmen en andere mediterrane planten etc goede service en uitleg zeker een bezo...
Welkoop Welkoop 4 km Ruim, goed assortiment en leuke medewerkers!
Recensies
Bezoek 24 juni. Veel meer bijzondere planten aanwezig dan normaal. Helaas erg prijzig. Goed kijken of er geen ongedierte op de plant zit bladluis, spint, rouwvarenmug, wolluis en de ergste van allemaal trips. Winkel is ruim van opzet veel keuze. Hier en daar wat verwaarloosde planten. Leuke spullen te koop. Mooi ingericht. Helaas was het restaurant nog niet open. Daar kan je heerlijk zitten en lekker eten.
Mooi tuincentrum. Gezellig restaurant. Er zou een betere richting bewijzering moeten zijn.Vooral als je op de fiets komt
De winkel is goed verzorgd, ziet er netjes uit en personeel is vriendelijk. Helaas is de ervaring met een, waar we een nieuw bankje dachten te kopen zeer teleurstellend. In de winkel kregen we eerst te horen dat er alleen een showroom model was. Bij doorvragen zou er nog één in het magazijn liggen. Deze is na best wat inspanning van de medewerker uit het magazijn gehaald met de mededeling 'dat de doos wat beschadigd was en daarom geplakt'. Helaas naïef geweest. In de doos lag alles door elkaar, lagen de glasplaten buiten de verpakkingen en waren niet beschermd en was duidelijk dat het exemplaar al even op zijn poten gestaan had. Moeren en schroeven waren niet meer origineel verpakt en één volledige stoelzitting was afwezig. Terug naar de winkel. Daar het verhaal gedaan en daar te horen gekregen dat ik niet zo negatief mag doen. Nadat er op basis van geregistreerde voorraad nogmaals naar het magazijn gelopen is, te horen gekregen dat er geen artikel meer op voorraad is. Op internet staat toch echt nog steeds anders Toen geld terug maar geaccepteerd, want enige andere optie leek niet bespreekbaar. Helaas niet de indruk dat er iets procedureels gaat veranderen binnen deze vestiging op basis van de bevinding. Vandaar ook een lage beoordeling. En mijn advies twee keer te controleren of je krijgt wat je verwacht.
Mooie knusse intratuin. Het is niet mega groot maar ze hebben wel een ruim assortiment zowel voor binnen als buiten. Ze hebben een dierenafdeling en een restaurantje, mooie woondeco en uiteraard is het nu ook kerst bij intratuin.
Niet klantvriendelijk, nergens aangegeven of het een pinkassa is of niet waardoor je 2 keer in de rij staat van een pinkassa en lang moet wachten. Medewerkers klantontvriendelijk als je vraagt waarom er geen bortje hangt.
Op zich is een bezoek aan Intratuin leuk om te doen. Maar in deze tijd is het tijd voor alle versieringen voor de kerstperiode. Wel een minpuntje, de prijzen zijn soms moeilijk te vinden.
Let op bij kassa andre prijzen dan aangegeven door personeel check de korting goed speurtocht naar de juiste prijzen Kassa medewerker niet aardig Leidinggevende die liever in zijn kantoorruimte verschuilt
Mooi tuincentrum,iets kleiner dan die van Leeuwarden maar ook zeer ruime keuze . Op dit moment een leuke kerst afdeling en heerlijke appelbeignets met saus in de koffiecorner. Ruime parkeergelegenheid.
Leuke intratuin duur zoals alle intratuins Goede parkeergelegenheid en kunt er even zitten met een kleine hap . Personeel kan vriendelijker .
Blijft leuk om door de winkel heen te lopen zo veel leuke dingen zie je daar soms is het al leuk om gewoon door de winkel heen te lopen zonder wat te kopen maar meestal neem je wel wat mee na huis omdat je wel wat moois en leuks hebt gezien, je kan er van alles krijgen van buiten en binnen planten tot dieren benodigheden en nog veel meer andere dingen en je kan er zelfs eten er is een restaurant binnen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Intratuin Drachten met het openbaar vervoer


Drachten, Rydwei 170 meter
20
Drachten, Rydwei 170 meter
20
Drachten, Nijtap 380 meter
114
13
14
20
21
513
Drachten, Nijtap 420 meter
114
13
14
20
21
513

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid