facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intra Verlichting

Intra Verlichting

Info

Intra verlichting is naast groothandel en adviesbureau in verlichtingsproducten ook uw partij voor projectverlichting in de ruimste zin des woords.

Geschiedenis

Naast onze zeer scherpe prijzen zult u als klant ook de flexibiliteit
en klantgerichtheid van ons bedrijf ervaren. Wanneer u bijvoorbeeld een artikel niet op onze website vindt, zullen wij er alles aan doen om het alsnog voor u te vinden. Met een zakelijk account bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuws en aanbiedingen.

Adres: De Corantijn 17, 1689AN Zwaag
Telefoonnummer: 0229745310
Stad: Zwaag
Route: De Corantijn 17
Postcode: 1689AN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intra verlichting Outlet Intra verlichting Outlet 0 meter Ik was erg sceptisch over deze website omdat er niet met Paypal of achteraf betaald k...
Recensies
Op zich prima webshop, eerdere bestellingen zijn naar tevredenheid afgehandeld. Maar pas op met hun laagste prijs garantie. Via google vindt je lagere prijzen en lagere verzendkosten. De zogenaamde garantie van 10 procent maken ze dan niet waar, omdat intra minimaal 2 dagen levertijd hanteert, waar anderen dit in 1 tot maximaal 5 dagen beloven. update: n.a.v. jullie onjuiste reactie: ik had jullie niet op 1 maar op vier andere aanbieders gewezen, met lagere prijzen en levertijden tussen 1 en 5 dagen. Jullie geven naar mij aan dat jullie 2 dagen levertijd hebben. Gezien de hoeveelheid lampen die ik wil bestellen is het prijsverschil toch aardig.
Stuurt dozen op die onvolledig zijn, als ik die na een week open blijkt dat. Moest dat blijkbaar binnen de 2 werkdagen doen... Dus als je riskeert daar iets te kopen best meteen alle dozen openen. Ik zou er in elk geval nooit meer kopen. Lage prijs maar niet te gebruiken. Je krijgt zelf geen antwoord op een mail, maar een standaard copy paste van de voorwaarden. Reactie op uw reactie: De reactie was een onpersoonlijke link naar hun website, niets meer... Pas na lang aandringen persoonlijk bericht. Proberen op te lossen? Jullie weigerden elke tegemoetkoming... Het enige wat jullie probeerden was de schuld bij mij leggen in de hoop dat ik dank u zou zeggen ofzo? Doet er nu niet meer toe, de rommel ligt op het containerpark... En het ging niet om schade, maar onvolledige doos! Wel opvallend: na mijn review paar positieve reviews van mensen die nog nooit eerder reviews plaatsten... Goede vriendenkring precies.
Ik was erg sceptisch over deze website omdat er niet met Paypal of achteraf betaald kon worden. Na zeer goede communicatie met het bedrijf toch mijn bestelling geplaatst en de goederen zijn in uitstekende staat en zeer snel geleverd. Topbedrijf!
Zowel een goede service als een goede en keurige levering! En de prijs van het aangeschafte product is persoonlijk eveneens goed!
Zeer tevreden! Prettige communicatie met de webwinkel en snelle bezorging van mijn bestelling.
Zeer vlotte levering , binnen 48 uur en keurig verpakt
Geweldige spullen, nog betere prijs en snelle levering!!
Top lampen, super snelle bezorging en dat allemaal voor een erg mooie prijs!
Prima prijs, volgende dag in huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid