facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Into Marketing

Into Marketing

Info

Wij helpen u bij het opzetten van een Google Adwords Campagne?

Producten

Marketing & Bedrijfsadvies



"Wij bieden een uitgebreide service op het gebied van bouw, hosting, beheer en onderhoud van websites. Bij ons gaat het verder dan wat je van een doorsnee bureau zou verwachten. Wij zorgen ervoor dat jouw website altijd online en up-to-date is, zodat je er geen omkijken naar hebt. Onze specialisatie ligt in het hosten, onderhouden en optimaliseren van Wordpress websites.Ons belangrijkste doel is om samen met jou van jouw website een succes te maken. Daarom krijg je bij ons een vast aanspreekpunt. Je kunt met ons communiceren via e-mail, WhatsApp en telefoon, zodat je altijd snel en gemakkelijk in contact kunt komen. We hechten veel waarde aan een prettige samenwerking.Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?"
Adres: Korhoen, 4, 4451 et Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 643555923
Stad: Heinkensand
Route: Korhoen, 4
Postcode: 4451 et


Recensies
Wij zijn al jarenlang klant bij Inter Delta Communicatie en we zijn zeer tevreden. Altijd goede communicatie en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor websites, beheer en/of hosting!
Altijd fijne samenwerking en zeker een aanrader!
Jean Paul heeft mijn wensen meegenomen in de uitvoering van mijn website. Hij heeft daarbij meegedacht en geadviseerd, wat ik als heel prettig heb ervaren. Ik ben erg tevreden over het resultaat en vind het daarnaast fijn dat ik een beroep kan doen op zijn professie!
De mannen hebben voor mij een mooie overzichtelijke website gemaakt. Met aanpassingen die door het jaar heen kunnen komen ben ik altijd up-to-date. Meedenken is voor hun de normaalste zaak van de wereld. Fijn om mee te werken. Het contact verloopt altijd soepel en de kosten zijn niet hoog. Erg tevreden over de samenwerking zou niet anders willen mijn website levert altijd veel klanten op.
Interdelta is een super bedrijf. Niets is te gek, zeer creatief en vriendelijk. Ik heb nu meerdere websites door Rudy en Jean Paul laten maken met als gevolg maar bezoekers, meer klantcontacten. Meer omzet. Mannen super bedankt voor jullie support en de volgende website is weer in aantocht.
De Pater Damiaanparochie De Bevelanden en Schouwen-Duiveland heeft een mooie website gekregen dankzij de mannen van Inter Delta Communicatie. Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geheel naar onze wensen. Er werd en wordt goed met ons mee gedacht. Bovendien is de respons bij vragen of wijzigingen heel erg snel!
We zijn klant bij Inter Delta Communicatie voor het bouwen en onderhoud van onze website. We worden altijd keurig en snel geholpen en er wordt heel goed met ons meegedacht! Een aanrader!
Denken mee en handelen snel; zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid