facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intexstore terrasoverkappingen

Intexstore terrasoverkappingen

Info

Intexstore: uw leverancier van luxe serres en tuinkamers. Maatwerk in terrasoverkappingen! Check: http://www.intexstore.nl

Geschiedenis

Intexstore: uw leverancier van hoge kwaliteit serres en tuinkamers. Check: http://www.intexstore.nl

We zijn steeds minder thuis, dus willen we de tijd die we er doorbrengen optimaal benutten.

Of u nu in de serre binnen zit, of in de tuinkamer buiten, het contact met de natuur zorg ervoor dat u nog meer kunt genieten en ontspannen.

Een tuinkamer zorgt ervoor dat u in het Nederlandse klimaat altijd buitengewoon kunt genieten van uw terras. En een serre biedt niet alleen meer wooncomfort maar geeft ook meerwaarde aan uw woning.

Intexstore is gespecialiseerd in het adviseren over, en monteren van serres, tuinkamers, vouw- en schuifwanden en terrasoverkappingen. Onze medewerkers weten als geen ander dat het niet gaat om een halfje wit, maar om een serieuze investering.
Daarom gaan we graag even met u om tafel zitten, bekijken we samen met u de mogelijkheden en komen dan met de juiste oplossing. U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs.
Bel 0228-54 34 01.

Onze showroom openingstijden zijn:
Maandag t/m woensdag alleen op afspraak geopend.
Donderdag & Vrijdag van 10.00 tot 17.00 (liefst ook op afspraak)
Zaterdag van 10.00 tot 16.00

Onze taak

Onze missie is om de mooiste en meest practische terrasoverkappingen en terraskamers bij de consument te installeren.

Producten

Terrasoplossingen:

- serres
- tuinkamers
- terrasoverkappingen
- terraskamers
- schuif- en schuifdraaiwanden
- balkonbeglazing
- windschermen
- terrasverwarming
- terrasverlichting



"Uw leverancier in maatwerk serres, tuinkamers en terrasoverkappingen. Hoogwaardige kwaliteit. Vrijblijvend advies op maat."
Adres: Driebanweg 31, 1607 ML Hem, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228-543401
ln.erotsxetni@pookrev
Stad: Hem
Route: Driebanweg 31
Postcode: 1607 ML



op zoek naar gerelateerd: terrasoverkapping noord holland, ittalum prijslijst, ittalum schuifbare terrasoverkapping, tuinkamer, terrasoverkapping heerhugowaard, serre, prijzen renson terrasoverkapping, schuifbaar dak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jaro impex Jaro impex 145 meter
Recensies
Heel erg blij met onze terras overkapping.Ze luisteren goed naar je wat je wilt en belangrijk ze denken met je mee zonder iets op te dringen. De mensen die er werken weten ook waar ze mee bezig zijn. Geeft een goed gevoel. We zitten straks met veel plezier onder onze overkapping.
Onze prachtige tuinkamer is gebouwd door Intexstore! Met alle weertypen een enorme verrijking van onze woning. Goede advisering, goede service. Aanrader!
Als wij een overkapping nodig hebben, dan gaan wij zeker weer kiezen voor Intexstore. Prachtige serres en overkappingen!
Ruime keuze, voor mensen met een tuin of 1 gezinswoning de moeite waard om als je interesse hebt voor een serre. Genoeg mogelijkheden.
Geweldig mooie tuin meubelen en accessoires
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid