facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interwabo BV

Interwabo BV
"In het gezellige winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg is Colors@Home Interwabo gevestigd naast Bruna.In onze collectie hebben wij tapijt, vinyl, laminaat. marmoleum, pvc-stroken, maar ook vitrage, overgordijnen,lamellen, rol- en vouwgordijnen, rails en horren.Door de grote keuze in verschillende kleuren en materialen, kunnen we een leuke inrichting maken voor uw nieuwe woning. De werkzaamheden in uw woning worden uitgevoerd door ons eigen personeel.De auto kunt u parkeren met een blauwe schijf.U bent van harte welkom in onze winkel....de koffie staat klaar!"
Adres: Koningin Julianalaan 316 , Voorburg 2274 JS, NL
Telefoonnummer: 070 319 2466
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 316
Postcode: 2274 JS



op zoek naar gerelateerd: Cok Suijten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 184 meter Heel slecht aangeven dingen voor paasen die in bonus zijn. En heel slecht bij gevuld ...
Kouwenhoven Interieur Kouwenhoven Interieur 1 km 1 woord: Beunhaas Plan was 30 m2 houten vloer in 2 dagen Parketeur blijkt de baas &q...
Recensies
In de winkel helaas verkeerd ingelicht. Vriendelijke, behulpzame mensen, maar de offerte viel ruim €300,- ! duurder uit. In de winkel werd een bedrag van +/- €400,- genoemd Helaas niet alle informatie gekregen, zeer spijtig.
Onlangs heb ik duette shades gekocht en laten monteren door Interwabo. Ik ben erg tevreden over het hele aankoopproces en de montage door Interwabo.
Woninginrichting speciaalzaak. Ervaren mensen met een uitstekend stofferingsteam om uw huis op en top aan te kleden. Met vloeren, gordijnen en raamdecoratie.
Riendelijke mensen. De gordijnen die we hadden besteld werden eerst verkeerd geleverd, maar is netjes opgelost.
Je wordt er super geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid