facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interveste

Interveste

Info

Leegstandbeheerder: Antikraakwoningen, werkplekken en tijdelijke huurwoningen.
Aanbod: https://www.interveste.nl
Weblog: https://www.interveste.nl/infonet/

Geschiedenis

Interveste beheert leegstaande werkruimtes, tijdelijke huurwoningen, antikraak woningen en antikraak kamers.

Bezoek onze website: https://www.interveste.nl/ voor alle informatie.

Bent u een vastgoedeigenaar en heeft u leegstaand vastgoed? Neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen helpen aan een tijdelijke of definitieve invulling hiervan.



"Interveste is gespecialiseerd in het tijdelijke beheer van woningen en bedrijfspanden zoals winkel- en werkruimtes. Door heel Nederland beheren we leegstandsbeheer projecten voor o.a. wooncorporaties, gemeentes, vastgoedpartijen maar ook particulieren.Ben je op zoek naar antikraak woonruimte, een tijdelijke huurwoning of zoek je een geschikte bedrijfs- of werkruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk het direct beschikbare aanbod op onze website.Heb je momenteel leegstand en zoek je een tijdelijke oplossing zodat het pand beschermd en beheerd blijft, neem dan contact met ons op.We helpen je graag verder!"
Adres: Veemarktkade 8 - 7202, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Veemarktkade 8 - 7202
Postcode: 5222 AE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: interveste inloggen, interveste hillegom, interveste helmond, interveste rotterdam, interveste heemskerk, interveste ervaringen, interveste contact, interveste zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERA vb&t Makelaars Den Bosch ERA vb&t Makelaars Den Bosch 1 km We hebben een huis gekocht en een appartement verkocht bij ERA vb&t. Dat hebben w...
HouseHunting HouseHunting 1 km Super snelle communicatie. Binnen 2 weken een huis gevonden via House Hunting. Fijne ...
Herbestemmingscheck Herbestemmingscheck 1 km Herbestemmingscheck.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat herbestemming toegankeli...
Appartementen te huur centrum Den Bosch Appartementen te huur centrum Den Bosch 1 km Drie mooie appartementen te huur middenin het centrum van Den Bosch. Gestoffeerd. Per...
Studio BLIEK Studio BLIEK 3 km Studio BLIEK, hét adres voor al uw vastgoed presentaties. Bij BLIEK bruisen we van de...
Recensies
Zeer slecht bedrijf. Huur hier niet. Onvriendelijk en partijdig bedrijf. In het volkswijk waarin ik huurde heerste vijandigheid naar de anti-krakers toe. Interveste werkte daar graag aan mee. Dreigde zelfs met het eindigen van mijn huurovk. Zij passen niet de beginselen van hoor en wederhoor toe en anonieme meldingen laten ze anoniem. Je krijgt niet de kans om jouw kant van het verhaal te vertellen. Slecht onderhoud van de woningen komt er ook nog bij. Planten in de tuin vinden zij onkruid. Alles moet van beton zijn. Bij start van het huren werd mij mondeling verteld dat huisdieren werden gedoogd. Jaren na dato vonden zij dit een redenen om weer te dreigen met een huuropzegging.
Ik heb goede ervaringen met interveste. 2 weken geleden ingeschreven en nu al een woning! Erg tevreden, Mariëlle is ook een fijn contactpersoon.
Mijn vriend en ik wonen sinds een jaar in een woning die aangeboden is via interveste en zijn heel tevreden over de service. De klantenservice is heel vriendelijk en denken met je mee als er bijvoorbeeld iets is met de woning of je een vraag hebt. Verder vind ik de huurprijzen eerlijk en is het fijn dat je bijna altijd huisdieren mag hebben. Enigste 'nadeel' is dat je altijd een garantsteller moet hebben, maar verder heb ik niks op te merken. Het is dat we niet meer antikraak willen wonen, anders waren we bij Interveste gebleven :
Het mocht even duren voordat ik en mijn vriendin een woning mochten bezichtigen, opzich logisch gezien de vele vraag en weinig aanbod in de woningmarkt. Maar wij wonen nu al enkele maanden erg fijn via interveste en zijn ook erg blij met de gang van zaken en de manier waarop er met ons werd meegedacht.
Altijd keurig te woord gestaan en geholpen maar niet blij met deze organisatie. Al bijna een half jaar met interveste bezig, overal door het hele land op huisjes gereageerd, documenten ingeleverd en zelfs op de minuut af van plaatsing gelijk als eerste gereageerd wat ook meerdere malen door medewerkers is bevestigd en alsnog godsonmogelijk om via interveste aan een woning te komen. Lees dat ik heus niet de enige ben met deze ervaring. Gelukkig via een andere organisatie binnen één week vanaf reageren een huisje toegewezen gekregen. Als je net als ons echt in nood zit, beveel ik je sterk aan om verder te kijken dan interveste.
Niet normaal slecht bedrijf. Ik ken bewoners en op einde worden ze uitgekozen wie ze geld kunnen Eisen en wie niet. Mensen waarvan ze denken die doen toch niks worden opgelicht. Kijk uit! Het is echt onbetrouwbaar.
Slecht bedrijf, zeer onvriendelijk personeel dat inderdaad liegt. Zelfs in de Google reviews word er gelogen, jullie hebben namelijk wel een Linda in dienst of zij moet de afgelopen periode zijn vertrokken. Niet dat dit er toe doet of ze nou wel of niet bij jullie werkt. Maar het feit dat liegen onderdeel is van jullie verdienmodel wel. Ik geef haar groot gelijk als ze er niet meer werkt, want hoe kun je jezelf nog in de spiegel aankijken als je voor zo'n bedrijf werkt wat continu bezig is met het misleiden engeldaftroggelenvan de zwakkere in onze samenleving.
Zeer slecht bedrijf, logisch ook dat ze geen antikraak keurmerk hebben. In contact met Interveste is nooit een schrijntje empathie te bekennen, in tegendeel zelfs. Interveste dreigt aan de lopende band met boetes die zij niet eens mogen uitdelen. Besef dat het grootste gedeelte wat via interveste woont tot de minima van onze samenleving behoort, en dan probeert zo'n instantie ook nog doodleuk deze mensen onterecht boetes en een hoop stress te bezorgen. Nee, Interveste zorgt niet voor goedkope huisvestiging, Interveste Bv is er alleen op uit om zoveel mogelijk geld van hun al arme bewoners los te trekken. Geen goed woord over te spreken, tijd dat Interveste Bv hun werkwijze drastisch gaat veranderen.
Slecht bedrijf. Ze beloven afspraken die ze niet na komen. Delen onterechte boetes uit. en geven geen borg terug., waar bewoners wel recht op hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid