facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertraining

Intertraining

Info

Intertraining is een opleidingscentrum in BHV en EHBO en een adviesbureau in brandbeveiliging. Intertraining heeft 3 afdelingen: Advies, Opleidingen, Verkoop/Service/onderhoud blusmiddelen en noodverlichting.

Geschiedenis

Intertraining is een advies- en opleidingsbureau op het gebied van brandveiligheid. Wij ontwikkelen ontruimingsplannen en verzorgen de bijbehorende veiligheidsplattegronden. Onze ontruimingsplannen voldoen altijd aan de geldende NEN-norm. Ook het opstellen van een PVE en het begeleiden van het aanvragen van een gebruiksvergunning kunt u aan ons uitbesteden.
Intertraining verzorgt bedrijfshulpverleningsopleidingen (BHV) en de wettelijk verplichte herhalingstrainingen, alles volgens de richtlijnen van het NIBHV. Ook de jaarlijkse ontruimingsoefening en/of preventie-check kan door ons worden verzorgd.

Verder installeren wij blusmiddelen en veiligheidsmaterialen in de meest brede zin van het woord. Intertraining levert u graag haar eigen brandblusmiddelen en controleert en onderhoudt deze voor u volgens de hiervoor geldende NEN-normen. Hierdoor zijn wij in staat u het complete BHV-pakket aan te bieden. U hebt slechts één aanspreekpunt en dat bevordert de duidelijkheid en snelheid van handelen. Intertraining is aangesloten bij het NCP en REOB gecertificeerd. Vanaf 18 juni 2010 is Intertraining ook ISO 9001: 2008 gecertificeerd!

Brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening zijn specialistische gebieden, waarbij een brede kennis van het vakgebied vereist is. Intertraining levert uitsluitend maatwerk. Wij denken met u mee en kunnen u bij uw brandveiligheidsvraagstukken ondersteunen. Indien gewenst kunnen wij ook het gehele (brandveiligheids)pakket voor u opstarten, uitvoeren en/of begeleiden.

Als regionaal, maar vaak ook landelijk werkzaam, opererend bureau zijn wij precies op de hoogte van de gestelde regelgeving. Ook de contacten met de diverse brandweerkorpsen, gemeenten, stadsdeelraden en arbeidsinspecties zijn van dien aard dat de methodiek van onze ontruimingsplannen hun goedkeuring hebben.

Adres: Schillingweg 85, 2153 PL Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-684848
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Schillingweg 85
Postcode: 2153 PL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intertraining vacature, BHV Escape Room, EHBO Nieuw-Vennep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gentlemen Security Gentlemen Security 652 meter Gentlemen Security staat voor professionele beveiliging met ruime ervaring en een lan...
Paraat Paraat 10 km Vriendelijke mensen
Recensies
Keurige BHV cursus gedaan hier. Voldoende parkeergelegenheid. Mooi pand met goede logistiek. Goede instructeur.
Fijne kundige instructeurs , goede voorzieningen, goede oefen faciliteiten. Smalle doorgangen. Weinig parkeerplaatsen. Warme bovenruimte maar wel airco gekoelde werkruimte. En overal wc's in de instructieruimtes.
Goede opleidingen en herhalingen EHBO en BHV. Grote brand praktijkoefenruimte. Goede afwisseling lessen met gebruik van moderne digitale middelen en verschillende werkvormen.
Mooie oefen locatie. Personeel weet waar ze het over hebben. Leuke ongedwongen sfeer. Oftewel the place to be....
Goede en verfrissende informatie en training. Heerlijke lunch en aardige rn kundige instructeur!
Geweldig leuk les gehad. Goed en vakkundig
Op een relaxte manier BHV training vandaag gehad. Zeer leerzaam, en ook brandjes geblust. Top!
Goed geregeld in Corona tijd. Fijne instructeur en een goede BHV training gehad.
Herhaling BHV was weer goed om alles weer op een rijtje te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid