facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys Zevenaar

Intertoys Zevenaar
Adres: Muldershof 44, 6901GZ Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31883343681
Stad: Zevenaar
Route: Muldershof 44
Postcode: 6901GZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intertoys Doetinchem, Intertoys open, Intertoys winkels, Welke Intertoys is open vandaag, Intertoys Hoofddorp, Intertoys Arnhem, Intertoys Maxis, Grootste Intertoys
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Intertoys Intertoys 0 meter Ik heb op zaterdagmiddag om 13:18 bij Intertoys een Ps5 game besteld met de verwachti...
Bar & bloos Bar & bloos 1 km Shop bij ons de mooiste producten voor de baby- en kinderkamer, accessoires, speelgoe...
Recensies
Ik kom aangezien om 10 voor half 6 ze sluiten om half 6 en ze sluiten de deuren voor mijn neus! Zeer slechte service! Ik zou hier zeker niks kopen als ik jou was!
Je kunt goed zien dat ook hier prijzen zijn gestegen
Een ruime winkel met vriendelijk behulpzaam personeel breed assortiment en overzichtelijk geëtaleerd parking op loopafstand betaald parkeren
Door een vriend van mij aanbevolen hier een kijkje te gaan nemen. Bij binnenkomst wordt je al verwelkomt door aardig wat Barbie poppen die je nogal vragend aankijken. Verderop in de winkel is er een breed aanbod aan lange staven, volgens mij LEGO genoemd. Eindstand was er bij de kassa veel om van te smullen, helaas mocht ik daar niet van genieten aangezien mijn saldo ontoereikend was en werd mij gevraagd de winkel te verlaten. Vreemdste Easytoys locatie waar ik tot nu toe ben geweest.
Grote winkel, maar de gangpaden waren te smal, of te wel, de winkel was te vol in mijn ogen. Daardoor een rommelig uiterlijk, ik voelde mij niet relaxt om naar een artikel te staan kijken wetend dat ik daardoor het gangpad blokkeer...
Leuke winkel aardig en vriendelijke personeel bij vragen staan ze voor u klaar een aanbeveling
Ik heb op zaterdagmiddag om 13:18 bij Intertoys een Ps5 game besteld met de verwachting dat die op zijn vroegst op Dinsdag of woensdag zou worden geleverd! Staat om 14:40 Intertoyspersoneel Zevenaar voor de deur met mijn Game! Geweldig :: Superlief van jullie!
Niet normaal meer hoe duur, vb: een pluche Pokémon bal hier 9,95 en precies dezelfde 4,95 bij de Kruidvat 1 straat verder. Jong personeel dat veel niet weet. Jammer het was altijd een erg leuke winkel.
De indeling is logisch en georganiseerd, het aanbod is alleen wel een beetje slecht. Van de service is niks te zeggen alleen op drukke dagen duurt het heel lang om af te rekenen. Een prima winkel dus!
De enige speelgoedwinkel die we nog hebben in de buurt. Het is altijd handig om rond de verjaardag van je kind samen een krat te vullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid