facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys Texel

Intertoys Texel
Adres: Parkstraat 28, 1791CB Den Burg
Telefoonnummer: 0222312966
Stad: Den Burg
Route: Parkstraat 28
Postcode: 1791CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texel Vliegerhuis Texel Vliegerhuis 201 meter Eerste keer twee vliegers gekocht, toen klopte de prijzen wel. Tweede keer kocht mijn...
Recensies
Mooie winkel in hartje den burg op het eiland texel. Deze intertoys is een combinatiewinkel met de blokker en in 'beide' winkels is alles aanwezig. De gezellige winkelstraat in dit stadje is zoiezo de moeite waard om even te bezoeken als je er bijvoorbeeld een keer op vakantie bent.
Mooie speelgoed winkel met heel veel keus.
Super vriendelijk personeel, klein maar fijn
Behulpzaam en vriendelijk team, wat ze niet onmiddelijk weten wordt je over terug gebeld, XBOX series x zonder preorder geleverd op 9-12 veel eerder dan verwacht.
Zo als iedere intertoys
Ruim en overzichtelijk ingedeeld, goede hulp door zeer jonge medewerker zoon van eigenaar? Die verbluffend veel wist over allerlei speelgoed, snel en accuraat hielp en terloops de winkel ook nog even snel weer strak op orde maakt nadat iedereen allerlei speelgoed uit de schappen had getrokken. Mooie winkel, ruime keus, deskundig en bevlogen personeel.
Leuke aanbiedingen.
Nette winkel, vriendelijke mensen.
Ik ben blij dat deze winkel er nog is Hoop ook dat hij nog jaren blijft !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid