facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys Numan

Intertoys Numan

Info

DE speelgoed winkel voor jong en iets ouder, maar zelfs al heb je de stempel "oud" kun je nog bij ons terecht. We zijn te vinden in het centrum van Sveen!

Adres: De Kolk 19, 9231 CT Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512361321
Stad: Surhuisterveen
Route: De Kolk 19
Postcode: 9231 CT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intertoys Drachten, Intertoys winkels, Intertoys open, Intertoys Bilthoven, Intertoys Zwolle, Intertoys Maxis, Intertoys open vandaag, Intertoys Veenendaal
Recensies
Groot assortiment, nette winkel. Heerlijk om even rond te lopen.
Geweldig en nette winkel
Ons kind had een mooie brandweerauto uitgezocht voor 19,95. Bij de kassa bleek de prijs ineens 22,95 te zijn. Kassaprijs ging voor op de prijs bij het schap, zei de kassamedewerkster. Maar als je kind hem al heeft uitgezocht, leg je hem niet weer terug. Dus toch meegenomen. Maar dit was meteen ons laatste bezoek aan deze winkel.
Ben vriendelijk geholpen hij nam de tijd en ook om dingen op te zoeken Ben zeer tevreden, jammer genoeg hadden ze niet wat ik zocht.
Vriendelijk en meedenkend personeel, fijn dat jullie zo goed bereikbaar zijn en tevens goed omgaan met de wensen van de klant. Topwinkel, ik zou het iedereen aanraden!
Voor mij als opa een geweldige winkel, om de kleinkinderen blij te maken. Een grote keuze, zodat je eigenlijk altijd wel wat vindt.
Leuke winkel. Je wordt er goed geholpen. Voor alle leeftijden veel keus.
Klantvriendelijk en altijd behulpzaam
Snelle service, klantvriendelijk en ruim assortiment
Fijn personeel en een nette winkel met ruim assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid