facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys

Adres: Palaceplein 11 , Noordwijk 2202 ER, NL
Telefoonnummer: 071 364 6230
Stad: Noordwijk
Route: Palaceplein 11
Postcode: 2202 ER


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: intertoys folder, intertoys amsterdam, intertoys speelgoed, intertoys rotterdam, intertoys lego, intertoys eindhoven, intertoys openingstijden, intertoys xl
Recensies
Vriendelijk personeel en redelijk assortiment hoewel het buitenspeelgoed zoals vliegers een stuk beter zou kunnen zo dicht bij het strand. De prijzen zijn helaas wat hoog en het is goed naar de kleine lettertjes kijken bij aanbiedingen, vooral bij Lego. Hoewel ik betreur dat er al zoveel speelgoedwinkels uit de straten zijn verdwenen betrap ik me erop dat ook ik toch steeds vaker bij Amazon bestel. Bijvoorbeeld een Vtech knikkerbaan scheelt al gauw meerdere tientjes. Dat is nogal wat in deze steeds duurdere tijden.
Goede speelgoedwinkel, veel keuze. Lego, spelletjes, poppen en spelcomputers, Nintendo Switch en spellen voor de Xbox one, series X/S. En ps4. PlayStation 5 verkopen ze ook.
Op zich goede winkel, alleen het trapgat is toch nog wel steeds gevaarlijk voor kleine kinderen daar, ondanks dat er een klein klap hekje voor zit, al zit dit veel te hoog voor kinderen.
Midden in de zomer een paarse krokodil nodig? Deze intertoys hielp ons uit de brand. Super blij mee. Ontzettend vriendelijke mensen die meedenken en meehelpen. Absoluut aan te raden!
25% korting op duplo betekent bij intertoys Noordwijk dat het al in de prijs zit verwerkt. Geef dit dan ook aan op de prijskaartjes. Je moet er maar vanuit gaan dat het eerst duurder was. En bij de kassa pakken ze het gauw in voordat je gaat twijfelen.
Goeie prijs voor Pokemon pakjes
Ja goedkoop bier halen
Het personeel krijgt een dikke 5 sterren.... Maar Intertoys zelf vindt ik niet bijzonder. Van alles een beetje en nieuwe speelgoed lijnen hebben ze niet echt...zoals Jurassic park, Masters of the Univers,Star Wars enzo.
Online afspraak gemaakt, maar was blijkbaar een paar uur te vroeg zonder het te weten. Gevraagd of ik toch nog even snel één spelletje mocht kopen, maar dat mocht dat absoluut niet. Wel begrijpelijk omdat ik blijkbaar aan een tijd gebonden zat. Toen hebben ze een halfuur voordat ik naar de winkel zou gaan op de gereserveerde tijd, mijn afspraak opeens geannuleerd!!! Zonder reden. Echt vervelend en niet klant vriendelijk.
Super goed idee voor de a.s. jarige een krat met kadootjes waar je iets uitzoekt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid