facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intertoys Horst

Intertoys Horst

Info

Voor de zesde keer verkozen tot beste Speelgoedwinkel van Nederland! We hebben een breed assortiment speelgoedartikelen, games, gifts & bijoux.

Geschiedenis

De organisatie Intertoys is, met 265 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. In Duitsland heeft Intertoys 29 winkels en in België 11.
Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf. Het product speelgoed maakt de organisatie jong, dynamisch en flexibel. Intertoys is onderdeel van het Blokker concern.

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD's voor jong en oud. Daarnaast heeft Intertoys sinds juli 2007 een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux.

Adres: Kerkstraat 12, 5961 GD Horst
Telefoonnummer: +31883343748
Stad: Horst
Route: Kerkstraat 12
Postcode: 5961 GD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
Leuke, kleine Intertoys. Ze hebben er niet alles wat je bij een reguliere Intertoys vind maar het assortiment is zeker niet klein. Voor ieder wat wils. Makkelijk om met de rolstoel naar binnen te gaan en in de winkel zelf kun je ook overal komen met de rolstoel. Verder is er ook een DHL punt waar je pakketjes op kunt halen. Dit is een apart gedeelte achter in de winkel. Vriendelijk personeel die je graag helpen maar niet opdringerig zijn.
Fijne winkel, werd goed geholpen
Goede service vriendelijk personeel
Mooie winkel met redelijk wat keuze!
We hadden een afspraak gemaakt. We werden goed geholpen. Dochter blij met eigen keuze, van eigen spaargeld.
Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers niks is teveel
Snel geholpen via click en collect, mooi opgezet
Intertoys Horst is een fijn,kleinschalig filiaal met voldoende aanbod. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom: prima zaak!
Leuke winkel met een ruim assortiment aan speelgoed en knutselpaketten. Altijd handig als je regendagen hebt als je op vakantie bent.
Niets gekocht maar wel plezierig geholpen en door verwezen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid