facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport Twinsport Hoofddorp

Intersport Twinsport Hoofddorp

Info

Welkom bij Intersport Twinsport Hoofddorp, dé sportwinkel in Hoofddorp.

Bij ons staan klantvriendelijkheid, service en advies hoog in het vaandel!

Geschiedenis

Intersport DUO is met ruim 1500 m² de grootste sportwinkel van Hoofddorp. Onlangs heeft onze winkel een totale metamorfose ondergaan. Met een nieuwe indeling om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Naast de ruime collectie die u van ons gewend was, hebben wij een aantal artikelgroepen iets meer aandacht gegeven in onze winkel. Zo is de hardloopafdeling nog ruimer geworden en onder de naam Fit 4 Run krijgt u zeer deskundig advies met behulp van een statische en dynamische analyse. Ook de sneakers hebben een prominente plek in de winkel gekregen onder de naam Sneakerpoint, de nieuwste modellen in een trendy omgeving.



"Intersport Twinsport is de sportwinkel voor alle sporters. Van voetbal tot aan wintersport, alles kan je vinden in het ruime assortiment. Merken als Nike, adidas, Puma, The North Face, Brunotti, Falcon en Protest kunnen niet ontbreken in dit assortiment."
Adres:
Telefoonnummer: 023 - 5543140
Stad: Hoofddorp


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Decathlon Hoofddorp, Intersport Twinsport Cruquius Megastore, Intersport Cruquius, Perry Sport Hoofddorp, Bever Hoofddorp, Intersport Twinsport Woerden, Wat is Intersport Twinsport, Intersport Twinsport inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Skiwinkel Hoofddorp De Skiwinkel Hoofddorp 966 meter Super professioneel advies voor skischoenen fitting en selectie van nieuw skimateriaa...
Millenium Premium Customized Bicycles Millenium Premium Customized Bicycles 3 km Top leverancier! Goed geholpen, en uitstekende kwaliteit!
Golf USA Haarlemmermeer Golf USA Haarlemmermeer 5 km Een mooie zonnige dag, prima tijdstip om een 9 hole te reserveren voor 2 personen. BI...
Recensies
Wat een super service hebben ze hier !! Was op zoek naar een bandje voor een oud model Polar. Norbert is op zoek gegaan en heeft er nog eentje van een demo model horloge kunnen vinden. Ik mocht deze zo meenemen. Heel erg aardig. Hartelijk dank nog en succes met jullie winkel.
Geweldig geholpen door Norbert. Gezellig op zoek naar het juiste shirt voor mij. Ik weet het zeker, volgende keer weer naar deze winkel.
Kleding was niet op voorraad. De medewerker heeft een ander filiaal gebeld om ze te laten bezorgen op huisadres. Top service!
Ik ben vandaag heel goed geholpen door Norbert met een shirt dat ik in het buitenland heb gekocht. Goede en snelle service en ik heb al mijn geld teruggekregen!
Nette opgeruimde zaak met per sport een goede uitgebreide collectie. Het assortiment bevat ook producten voor de wat minder populaire sporten zoals oa. badminton. Dat kan ik waarderen. Personeel is vriendelijk, er loopt genoeg dus je kan altijd even wat vragen. Ik loop deze zaak altijd even binnen als ik in Hoofddorp aan het winkelen ben :.
Mooie winkel. Vooral merk sportkleding, basis collectie, uit het duurdere segment. Medewerkers kunnen passend advies geven. Gezien de hoge prijzen, en relatief weinig keuze per sport, 3 sterren.
Grote winkel, groot assortiment, vriendelijke mensen en veel kennis. Ik kom er graag.
Had meer verwacht.
Prima uitgebreide / overzichtelijke winkel. Heel vriendelijk mee denkend personeel.
Super winkel met professioneel advies, kreeg perfecte schoenen aangemeten, verkoper neemt echt goed de tijd voor je en luistert naar je wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid