facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport Twinsport Cruquius Megastore

Intersport Twinsport Cruquius Megastore

Info

Intersport Twinsport Cruquius Megastore is dé winkel voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft.

Geschiedenis

Met 6 megastores (ruim 41000 m2) is Sportsworld Megastores één van Europa's grootste specialisten op het gebied van sports, fashion en lifestyle. Je vindt Sportsworld in Beuningen, Cruquius, Utrecht, Rotterdam en Leerdam.



"Intersport Twinsport is de sportwinkel voor alle sporters. Van voetbal tot aan wintersport, alles kan je vinden in het ruime assortiment. Merken als Nike, adidas, Puma, The North Face, Brunotti, Falcon en Protest kunnen niet ontbreken in dit assortiment."
Adres: Cruquiusplein 12, 2142 EV Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0235481100
Stad: Cruquius
Route: Cruquiusplein 12
Postcode: 2142 EV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Intersport Cruquius, Intersport Megastore, Intersport Megastore Alkmaar, Intersport Hoofddorp, Intersport Twinsport Woerden, Intersport Twinsport kortingscode, Intersport winkels, Intersport Wintersport
Recensies
Grote mooie winkel en ze hebben echt vanalles van subboard tot skates en alles daar tussen. Enthousiaste medewerkers. Rolstoel toegankelijk en invaliden parkeerplaats dichtbij. misschien niet echt van toepassing
Wat een sportwinkel! Alles is hier aanwezig! Op het moment dat ik er was waren ze bezig met de ski afdeling bezig en zelfs die zag er al top uit! Ook deze onderneming geeft om de veiligheid van hun klanten; ze zijn aangesloten bij de Erkend Wintersport Specialist, dus je weet zeker dat al je wintersport gear up-to -date is en vooral veilig!
Erg goed geholpen door Grace en Matthijs bij de zoektocht naar nieuwe trainingsschoenen. Ik had zelf al zoveel schoenen gepast zonder succes dat ik er niet meer zo’n vertrouwen in had dat het ging lukken, maar Grace nam echt de tijd voor me en met de juiste meetapparatuur en goede tips is het gelukt om lekker zittende schoenen te vinden, waarvoor heel veel dank!
Super groot en mooie winkel alleen jammer dat er weinig in de curve maat is terwijl o.a Adidas voldoende in de collectie heeft daarom een 4
Je vindt er vanalles van sub tot skates en alles ertussen in. Enthousiaste medewerkers.
Uitgebreid assortiment, mooie winkel, echter ik vond het onoverzichtelijk. Als je binnensportschoenen nodig hebt voor een andere sport dan voetbal of tennis... Vriendelijk personeel, het duurde wel een kwartier voor ze op me af kwamen...
Enorm goed geholpen!!! Er is echt met de klant meegedacht en omgegaan op de manier van “klant is koning” speciaal bedankje aan Danny.
Veel keus. Had interesse is winterjas van columbia. Helaas had deze winkel nog geen uitverkoop op de jas waar andere winkels dat wel doen nu.
Mooie winkel,heelgroot,ruime keuze, vriendelijk personeel
Mooie winkel, groot assortiment. Er loopt erg veel personeel rond wat je allemaal gedag zegt netjes maar uiteindelijk wel vervelend en vervolgens om je heen blijft lopen en vanaf een afstand naar je blijft kijken alsof je een dief bent. Laat mensen aub gewoon even kijken naar al het moois wat jullie te koop hebben!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid