facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport Superstore Roden

Intersport Superstore Roden
Adres: Gedempte Haven 3, 9301 LN Roden, Nederland
Telefoonnummer: 050 501 9185
Staat: Drenthe
District: Noordenveld
Stad: Roden
Route: Gedempte Haven
Huisnummer: 3
Postcode: 9301 LN


Openingstijden

maandag: 13:00–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–21:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snow & Co Snow & Co 72 meter
Recensies
Voetbalschoenen willen kopen voor mijn zoontje. Er loopt weinig personeel rond en wat er loopt is drukker met de kleding recht leggen dan actief de klanten te helpen. Uiteindelijk bijna 10 paar schoenen aangewezen maar allemaal niet in zijn maat. Kwam er een andere man aanlopen met zijn zoontje en zei hardop is de service is altijd zo slecht en ik dacht bij mezelf dat ik de.enige was die er zo over dacht.
Online voetbalschoenen gekocht. De neus van de rechterschoen liet helaas al na een paar maanden los. Hierover contact gezocht en uiteindelijk, met foto’s en zonder terug te sturen een mooie regeling kunnen treffen. Bedankt voor de goede service!
Het heeft alles dat je je kan bedenken dat met kamperen te maken heeft. Ook nog een mooie collectie kleding en hele goede jassen.nAardig personeel.
Ben er goed geholpen door een medewerkster, was hier voor het eerst. Groot en ruim, kom er zeker weer.
We zochten een goede wind. Waterdichte winterjas en ademend. Door de verkoopster echt supergoed voorgelicht over de verschillen van waterdichtheid etc. Wist waar ze over sprak. Dat zie je niet veel meer. Ondanks dat ze het type jas wat wij zochten niet in de collectie op dat moment had. waterdichtheid 15.000/20.000 Gewoon eerlijk advies. Wij komen zeker weer terug. En gaan dan al het andere wat we gezien hebben zeker niet met lege handen naar huis. Compliment voor de dame die ons heeft geholpen bij de vrouwen winterjassen op zaterdag 23-09-23.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid