facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport Superstore Gardenz

Intersport Superstore Gardenz

Info

Sportspecialist op het gebied van voetbal, hockey, tennis, running, fitness, zwemmen, bad & beach, zaalsporten, outdoor en wintersport

Geschiedenis

Intersport Superstore Gardenz
Intersport Superstore Gardenz is de "place to be" als het gaat om functionele sportartikelen in Limburg en omstreken. Intersport Superstore Gardenz heeft gekozen voor een sportbeleving van 1650 m2 met gespecialiseerde adviseurs op elk sportgebied. Intersport Gardenz bevindt zich op het Retailpark Gardenz in Sittard-Geleen aan de Urmonderbaan, slechts 1 autominuut van de A2. Natuurlijk kunt u bij ons GRATIS voor de deur parkeren.

De winkelervaring
De winkel ademt een en al sport. Een beleving die u zelf moet ervaren. U wordt geholpen door sportfanaten, net als u, zodat u een goed persoonlijk advies krijgt van ervaringsdeskundigen. Om tot uw keuze te komen bieden we u vele mogelijkheden om de producten te testen. Zo is deze Intersport winkel voorzien van:
- een tennismuur
- een voetbalveldje met doeltjes
- een hockeyveldje met doeltjes
- snelheidsmeters
- een voetmeting (Fit for Feet)
- sintelbaan
- een loopbrug

Sporten
Intersport Superstore Gardenz biedt u vele sporten, de sporten worden zeer breed aangeboden zodat alle topmodellen vertegenwoordigd zijn op veelal meer dan 100 m2 per sport. Wij bieden u de volgende sporten:
- tennis
- voetbal
- hockey
- fitness
- hardlopen
- zwemmen
- wandelen
- vechtsport
- wintersport
- zaalsport
- funsport

Merken
Intersport Superstore Gardenz biedt natuurlijk alle A-merken aan op 1650 m2 functionele sport. Momenteel ruim meer dan 60 merken verdeeld over meer dan 20 sporten. Een greep hieruit:
- adidas
- Nike
- Under Armour
- Asics
- Masita
- Lowa
- Mizuno
- Brooks
- Brabo
- Shock Doctor
- Craft
- Energetics
- Havaianas
- enz

Sport to the People!
Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven.
That’s how we bring Sport to the People.

Kinderen
Voor de kinderen hebben we meerdere oefenkooien, voor bijvoorbeeld hockey, voetbal en tennis. Hier kunnen de kinderen zich ook volledig uitleven en naar hartenlust spelen.

Welkom
We verwelkomen u graag in onze winkel en ervaart u zelf deze wereld van sport!

Adres: Egelantier 40, 6163 RB Geleen
Telefoonnummer: 046-3030564
Stad: Geleen
Route: Egelantier 40
Postcode: 6163 RB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intersport Outlet, Sportkleding Sittard, Intersport Roermond openingstijden, Intersport Leerdam, Intersport schaatsen huren, Intersport Outlet Arnhem, Intersport Zwolle, Intersport reclame
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matchpoint Sports Matchpoint Sports 3 km Ruime sportwinkel maar niet al te vriendelijk personeel. Als je eenmaal iets gekocht ...
Limo Ruitersport Limo Ruitersport 4 km Hartstikke leuk en klein en knus winkeltje. Zit niet op een plek als dat je zou verwa...
Recensies
Goede service en perfect kwaliteit geleverd. Bedankt voor de levering en bedrukking van de sporttassen voor de voetbalclub Woanderforrest!!
Top winkel waar Sportshoppen een belevenis wordt. Leuk dat je alles meteen kunt testen.
Als je hier niet vind, dan lukt het nergens. Volop keuze en alle clubtenues in huis.
Super service, vriendelijke medewerkers en mooie sportkleding tegen een goede prijs.
Super goed geholpen door Suzana. Ze voelde precies aan wat ik wilde. Top verkoopster
Mooie overzichtelijke winkel met enorm vriendelijk en behulpzaam personeel.
Nice winkel lekker outvit gahaald
Zeer geslaagd
Goed geholpen. Zeker te vrede
Grote winkel, kom je met kinderen binnen rollen ze al met de ogen. Iedereen kijkt chagrijnig en al sta je een kwartier ergens, ze nemen niet de moeite je te helpen. Customer experience is daadwerkelijk vreselijk, dan bestel je nog liever online. Succes verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid