facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport

Adres: Zuiderschans 1/a, 9101PZ Dokkum
Telefoonnummer: +31519767272
Stad: Dokkum
Route: Zuiderschans 1/a
Postcode: 9101PZ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Scapino Dokkum, Intersport Drachten, INTERSPORT Heren, Intersport reclame, INTERSPORT Schoenen, INTERSPORT producten, INTERSPORT hoka, INTERSPORT kinderschoenen
Recensies
Koffie drinken met je collega's / vriendinnen is blijkbaar belangrijker dan klanten helpen. Ruim 15 min door de winkel gelopen om nieuwe sport schoenen uit te zoeken. Er ko nog geen hallo vanaf.
Heel goed bedrijf. Vriendelijk personeel Ze helpen je graag. En geven een goed advies. Ben er Onlangs nog geweest. Super goed.
Geweldig geholpen bij het kopen van een paar goeie wandelschoenen. De medewerkster nam hier voor alle tijd.
Er werkt een zeer kundig en vriendelijke medewerker daar. Bedankt voor de hulp!
Ruime sportwinkel voor de sporter, alleen moeilijk voor de hulpbehoevende, kunnen niet boven komen. Jammer. Verder goed vertoeven. Parkeerplaats voor de deur.
Netjes geholpen, duidelijk advies. Online een afspraak gemaakt voor een loopanalyse, via de website van Intersport, dit was echter niet doorgekomen. Mijn advies is dan ook om gewoon te bellen naar de locatie om een dergelijke afspraak te maken. Nu werd er met verbazing gereageerd aan de balie, dan is de eerste indruk al niet fijn. Maar uiteindelijk toch de loopanalyse kunnen doen. Ervaring was verder goed.
Wat een groot assortiment hebben ze hier. vakkundig personeel en erg behulpzaam om te helpen. Aanrader!
Tijdens schoenen passen , ging verkoopster andere klant helpen ,kwam niet meer bij me terug , was alleen op bovenverdieping , dit was mijn tweede slechte ervaring, dus ga in vervolg naar andere sportwinkel !!!
Prima winkel, vriendelijk personeel en goede service. We hoeven niet dagelijks pakketjes te ontvangen via de post al zal mijn vrouw daar anders over denken.
Prima winkel. Goede schoenen gevonden en gekocht. Via de app ook nog eens 20% korting op aanraden personeel. Ik vraag me wel af of de meisjes die er deze zaterdag stonden wel kennis van zaken hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid