facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersport Biggelaar

Intersport Biggelaar

Info

Intersport Biggelaar is dé (winter)sportspecialist van het zuiden. Volg ons en blijf op de hoogte van aanbiedingen/events. Vragen? Stel ze direct.

Geschiedenis

Intersport Biggelaar, de (Winter)sportspecialist van het zuiden. Met een winkeloppervlak van 2500 m2 hebben we heel veel keuze in sport&fashion. Met sportspecialisme en een grote online webshop vind je bij ons een enorm assortiment aan kwalitatieve sportartikelen. Van een indrukwekkende wintersportcollectie tot een uitgebreide running, voetbal, outdoor, tennis, fitness, sportfashion en beach collectie.
Wij geven het juiste advies, aandacht en hebben verstand van zaken. Kortom bij ons bent u aan het juiste adres. Tot ziens!



"Dé Sportwinkel van Eindhoven!"
Adres: Limburglaan 7, 5616 HR Eindhoven
Telefoonnummer: 0402442616
Stad: Eindhoven
Route: Limburglaan 7
Postcode: 5616 HR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Intersport Eindhoven City, Intersport Veldhoven, Intersport van den Broek, INTERSPORT online shop, Van de Biggelaar Gemert, Gunneman Eindhoven, INTERSPORT sale, Sportzaak Eindhoven Centrum
Recensies
Grote sportwinkel welke in deze periode vooral gefocusseerd is op wintersporters. Wij vonden de kledingrekken van de outdoor kleding boven een beetje onoverzichtelijk: merken en modellen hingen een beetje door elkaar waarbij de sortering maat, of model, of doel van de kleding niet duidelijk was. Verder wel ruim opgezet en voldoende personeel aanwezig om te helpen.
Ik ben hier goed geholpen tijdens het zoeken naar goede wandelschoenen en er is een aangename sfeer. Zeker een aanrader als je wandelschoenen of andere sportkleding en accessoires zoekt.
Twee dezelfde producten via de website gekocht, en twee verschillende producten ontvangen... kijkt er iemand dan naar de producten die opgestuurd worden? De service naderhand vertelde me dat ik de portokosten in eerste instantie zelf mocht betalen, of naar de winkel komen om te ruilen. Dan een ander telefoonnummer gekregen, die me vertelde dat ik het verkeerde product kosteloos mocht opsturen, en dat ze bij ontvangst het juiste product zouden opsturen. Mmm, ik koop wel ergens anders de rest. Ik zou hier online niets willen bestellen, gewoon niet doen!
Wat een slechte hulp daar! Je moet continu op zoek naar iemand. Als je dan eindelijk iemand hebt gevonden, lijkt t erop of ze totaal niet geïnteresseerd mee zoeken. Ze geeft je een broek en loopt weer aan.
Met behulp van een medewerker skischoenen gekocht. Bleek bij thuiskomst dat het Grip-Walk schoenen zijn die ik niet kan gebruiken met mijn huidige bindingen. Zoiets behoort een medewerker gewoon te weten en mede te delen voor aankoop.
Fijne winkel, makkelijk dichtbij parkeren. Assortiment had voor mij iets uitgebreider gemogen.
Grote sportzaak met grote diversiteit qua sporten. Ik ben voor een specifiek artikel gekomen en in ieder geval geslaagd.
Die winkel vind ik echt top. Er is genoeg hardlopen schoenen. Echt supergaaf...
Niet klantvriendelijk en nemen geen verantwoordelijkheid bij schade aan de door hun verkochte producten.
Mooi assortiment, vriendelijk personeel. Zelf zo attent dat de kassiere nog buiten achter ons aan rende om iets te brengen wat we hadden laten liggen bij de kassa. Hartelijk dank hiervoor.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Intersport Biggelaar met het openbaar vervoer


Eindhoven, Hastelweg 290 meter
114
14
Eindhoven, Hastelweg 320 meter
114
14

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid