facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intersko

Intersko
"Comfortschoenen van Intersko zijn van de allerbeste schoenmakerskwaliteit!Comfortabele voetgezonde schoenen. Alle Intersko modellen zijn gemaakt volgens de anatomie van de menselijke voet. Zijn zacht en flexibel en bevorderen de correcte afwikkeling van de voet en ondersteunen op perfecte wijze het samenspel van gewrichten, banden en spieren. Pure ontspanning bij veel voetproblemen. Schokabsorberende speciaal zolen vangen elke schok op en ontlasten de gewrichten. De ”nullijn” zolen of de hakjes tot max. 28 mm. bevorderen de natuurlijke lichaamshouding."
Adres: Laan van Nieuw Oosteinde 506 , Voorburg 2274 GL, NL
Telefoonnummer: 072 571 7979
Stad: Voorburg
Route: Laan van Nieuw Oosteinde 506
Postcode: 2274 GL



op zoek naar gerelateerd: Schoenen Intersko Outlet, Intersko Comfortschoenen, Intersko sandalen, Intersko catalogus, Intersko schoenen dames, Intersko herenschoenen, Intersko schoenen waar te koop, Intersko Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diciassette Diciassette 2 km Fijne winkel met mooie kleding en aardig en kundig perdoneel.
Recensies
Gemoedelijke schoenen zaak. Vriendelijk qua ontvangst. Alleen was mijn maat niet voorradig. Wordt nagestuurd! Erg veel moeite is er voor mij gedaan.
Fantastisch hulp, geweldige service en met mijn artrose tenen heerlijk lopende huissandalen gekocht daar. Vanaf nu vaste klant daar bij de winkel in Voorburg. Dank dames voor alles!
Mooie winkel met breed assortiment en prettige bediening.
Online schoenen besteld , dag later een email met niet leverbaar en geld terug . Zet het dan niet op de website , had mij moeite bespaard .
Door de zonnige zomerzon kwam mijn moeder bijna om in haar dichte schoenen. Ze vroeg mij om bij Intersko in Voorburg sandalen aan te schaffen. Van de website op mijn mobiel selecteerden wij een zevental sandalen. Maat 37 moest het zijn. Daar aangekomen bleek de hele lijst niet op voorraad. Als alternatief werden de meest vreselijke schoenen aangeboden. Uiteindelijk vond ik een paar sandalen in het rood. Deze heb ik gekocht. Ik vond dat de klantbejegening nogal koel was, zelfs met deze temperaturen had dat best een graadje warmer gemogen. Enig voordeel was dat de schoenen mochten worden geruild ook al waren ze afgeprijsd.
De verkoopster hielp mij met een afgehapte boterham of cracker in de hand, al etend beantwoordde zij mij met volle mond, pakte met de eet-hand tegelijk een schoen uit het rek, veegde haar mond af. Ik sprak haar aan op dit onhygiënische gedrag. Maar zij vond dit de normaalste zaak van de wereld want zo herhaalde zij steeds ter verdediging "wanneer moest ze dan eten met de drukte en zonder pauzes". Een 2e verkoopster kwam er eindelijk eveneens al etend bij. Die stelde voor dat zij verder af ging eten, terwijl zij mij dan zou helpen. Dat vond de 1e verkoopster niet nodig. Ik ben de winkel uitgelopen. Nog nooit zoiets meegemaakt!
Ouderwets ogende schoenenwinkel op een wat vreemde plek. Vooral schoenen voor oudere dames, voor jongere dames of heren van allerlei leeftijden is er niet of nauwelijks iets te krijgen. Geschikt voor mensen met moeilijke voeten. Hoge prijzen, maar ook hoge kwaliteit.
Goede service en bediening
Prettige winkel om rustig naar goede schoenen te kijken cq. te kopen. Personeel heeft goede kennis van zaken. Een aanrader.
Goed passende confort schoenen. Zitten heerlijk, lopen confortabel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid