facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intershades

Intershades

Info

Op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Dan bent u bij Intershades aan het juiste adres....

Bestel zonweringdoeken online op www.intershades.nl!

Geschiedenis

Op zoek naar binnen- of buitenzonwering? Dan bent u bij Intershades aan het juiste adres....

Bestel zonweringdoeken online op www.intershades.nl!



"Zonwering voor binnen en buiten is onze passie! Wij hebben een breed scala aan producten en denken graag met u mee.Door middel van onze webshop bieden wij losse screendoeken en zonneschermdoeken op maat aan. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met service aan huis met complete binnenzonwering, raambekleding en buitenzonwering.Screens, zonneschermen, rolluiken, markiezen en horren zitten in ons buitenzonwering pakket, daarnaast kunnen we je ook met jaloezieën, rolgordijnen, duettes, duo-rolgordijnen, perfect-fitsystemen, plissé gordijnen en lamellen voor de binnenkant van jouw huis voorzien.Kunnen wij je helpen? Wij staan graag voor je klaar!Bekijk ook onze website voor meer informatie.Hopelijk tot snel!"
Adres: Kievitlaan 23, 7711LL Nieuwleusen
Telefoonnummer: +31 (0) 529 46 70 94
Stad: Nieuwleusen
Route: Kievitlaan 23
Postcode: 7711LL


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:00
Vrijdag: 17:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Zonwerend doek IKEA, Zonweringdoek GAMMA, Zonwerend doek buitenkant raam, Doek voor raam tegen zon, Zonweringsdoek, KARWEI zonnescherm doek, Zonwerende stof voor buiten, Screendoek met ogen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tibben vloeren gordijnen zonwering Tibben vloeren gordijnen zonwering 2 km Fantastisch mooie pvc vloer gekocht, perfect gelegd en afgewerkt! Prima communicatie ...
Recensies
Vandaag mijn klemhorren binnen gekregen. Ze zijn prachtig, eigenlijk zie je ze nauwelijks zitten aan de buitenkant. Service is erg goed , kreeg meteen contact toen ik een vraag had welke hor ik het beste kon bestellen en toen ik een vraag had bij het plaatsen. Goed advies gekregen! Heel blij mee
Duidelijke uitleg over het opnemen van de maten. Gemakkelijk te bestellen en overzichtelijk. Levering binnen de gestelde periode zoals aangegeven. Gemakkelijke installatie van de screens met zuignappen. Echt een top product! Wij zijn er blij mee!
Prachtig mooie oplossing voor ons appartement voordeur, mooie strakke screen met zuignappen. Wij zijn helemaal happyalles mooi rondom afgewerkt en snelle levering..top!! Mensen van intershades. Marcel Veldhuis.
Twee rolluiken aan de voorgeven en een knikarmscherm op de achtergevel, dat waren onze wensen. Thomas kwam eerst kennismaken en ons voorzien van info. Wij waren meteen enthousiast door zijn manier van informeren, we wisten ook meteen dat we niet verder hoefden te zoeken. Alles ingemeten en een paar weken later werd de boel gemonteerd. Thomas en zijn collega kregen het hele gebeuren in 1 dag aan de gevels en alle apparaten werden nog even netjes aangesloten op ons wifi-netwerk, zo kunnen we mooi met de telefoon de handel open en dicht doen. Super tevreden over de service, de manier van informeren de vriendelijkheid van Thomas en zijn collega. Als we nog meer nodig hebben weten we waar we moeten zijn!
Screen besteld, waren wat vragen over de afwerking en werd heel netjes te woord gestaan. Bestelling binnen gekregen, zat er een heel leuk briefje bij en duidelijke uitleg. Hartstikke top!
Aanvraag is correct verwoord in de offerte en duidelijk toegelicht. Korte lijnen, verstand van zaken en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Montage is keurig uitgevoerd en opgeleverd met de nodige "tips en trick". Zou hun zeker weer aanbevelen.
We hebben rolluiken boven en screens beneden laten aanbrengen door Intershades. Wat werkt alles prima en wat ziet het er goed en mooi uit. Vanaf het oriënterend gesprek tot en met het aanbrengen heeft Thomas met ons meegedacht. Dank daarvoor. Wij kunnen het bedrijf en de service van Intershades een ieder dan ook van harte aanbevelen!
4 doeken besteld met tourniguette bevestiging, zelf een foutje gemaakt met aantal tourniquettes, maar super snel, en kostenloos hersteld door Intershades. Erg klantvriendelijk!! De doeken passen precies en zijn van uitstekend materiaal makkelijk te monteren. Ramen op het zuiden waar ook mijn thuiswerkplek is. Scheelt ontzetend veel fel licht en warmte en toch nog naar buiten kunnen kijken. We zijn hier dus erg blij mee!!!
Vorig jaar een nieuw doek voor ons zonnescherm bij Thomas besteld in de veronderstelling dat zelf te kunnen monteren. Helaas dit wat onderschat en Thomas stond toen direct klaar om ons alsnog hierbij te helpen. Nu zonwering boven laten plaatsen, ook hierbij bijzonder goed en klantvriendelijk geholpen. Alles past precies en ziet er super strak uit, we zijn er heel blij mee.
In deze warme voorzomer en wat er de komende jaren aan hitte voorbij gaat komen is het een goed gebruik om buiten zonwering te plaatsen,op de begane grond en de tegenwoordige kleine ramen op de zonkant is het soms niet mogelijk om bij de smalle breedte een zonwering met motor te plaatsen. Dan is het mooi dat je losse doeken kunt bestellen in dezelfde kleur als elektrisch.Bij de naar binnen slaande ramen is het zelf een mooie vervanging van horren.Ze zitten erop en wij gaan een koele binnentemperatuur tegemoet komende zomers..Mooi verpakt Jasper.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid