facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interpromo bedrijfskleding

Interpromo bedrijfskleding

Info

Interpromo,
Dé specialist in bedrijfskleding!

Geschiedenis

Interpromo is reeds jaren actief op de markt van bedrijfskleding, promotiemateriaal, drukwerk en reclame. Door de jarenlange ervaring binnen de markt is Interpromo uw juiste leverancier, gezien wij hoge eisen stellen aan onze producten en diensten.
In onze winkels kunnen onze ervaren verkopers u van een persoonlijk advies voorzien.Wilt u meer productinformatie, maatwerk of advies en u kunt het niet vinden op onze website? Neem dan gerust contact met een van onze medewerkers via 0229-280 930 of [email protected].

Adres: Overspoor 15, 1688 JG Wognum
Telefoonnummer: 0229-280 930
Stad: Wognum
Route: Overspoor 15
Postcode: 1688 JG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ikwilbedrijfskleding.nl Ikwilbedrijfskleding.nl 0 meter Werk Met Uw Merk
terStal Familiemode terStal Familiemode 1 km Slechte winkel geen contante betaling ...Roep hiermee op tot boycot van deze winkel.....
Label M Wognum Label M Wognum 1 km "Dameskledingzaak Label M in Wognum voor actuele en hippe mode: T-shirts, topjes...
Bij Ons Bij Ons 1 km Complimenten voor de jonge man die vanmorgen op een parkeerterrein in Lelystad Boni e...
Recensies
Ruim assortiment aan zorg kleding en goed geordend op maat. Vriendelijk personeel
Goede service, altijd vriendelijk. Zorgen dat al mijn personeel goed en netjes erbij loopt
Op het laatste moment heb ik nog shirts kunnen bestellen, laten bedrukken en ophalen buiten openingstijden op de zelfde dag nog. Helemaal super en blij mee!
Nette winkel en heel goed geholpen. Zeker een aanrader als je werkkleding nodig hebt.
Koop daar altijd mijn gewone vrijetijd kleding, niet duur en ze weten van de maten is een geweldige zaak ook voor de grotere en bredere man ook slankere mannen.....
Super service gehad personeel was vriendelijk en behulpzaam. door hun harde werk mijn bedrijfskleding optijd binnen gekregen. top gedaan. Super bedankt
Top zaak, leuke medewerkers en goed geholpen.
Geweldige ruim opgezette bedrijfskleding winkel met terzake kundig personeel een zeer uitgebreid assortiment en klasse apart in kledingbedrukking en bordurem Reclameborden en autobelettering Een echte aanrader dus.
Ruime winkel met meer dan genoeg aanbod. Wel even zoeken waar het pand was; Google gebruikte per abuis het oude adres. Ik kwam na sluitingstijd binnen, maar werd snel en naar tevredenheid geholpen aan een paar nette werkschoenen.
Dramatisch bedrijf... Afspraken worden niet nagekomen, zit al weken te wachten op communicatie en productinformatie is misleidend op de website. Bestel hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid