facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor internetslagerij.nl

internetslagerij.nl

Info

Horecavlees voor iedereen.

Geschiedenis

Snel en gemakkelijk online horecavlees bestellen. Met onze webwinkel maken wij
horecavlees voor de particulier bereikbaar. Dus voor de beste kwaliteit bent u bij
ons op het goede adres.
Levering door heel Nederland.



"Internetslagerij is de online slager voor u! U hoeft niet meer op bezoek bij de slager op de hoek, maar u kunt gemakkelijk uw vlees online bestellen. We hebben geen fysieke winkels, maar u vindt het gehele assortiment via onze website. We versnijden het vlees in onze horecaslagerij Jans Vlees in Apeldoorn. Zo kunnen we het lekkerste vlees voor een eerlijke prijs bij u thuis leveren. We hechten veel waarde aan de kwaliteit, daarom hebben we veel geïnvesteerd in een goede verpakking. Hierdoor komen uw vleespakketten veilig en vers bij u thuis aan. Voor een lekker stuk rundvlees, kip, varkensvlees, lamsvlees of wild hoeft u de deur niet meer uit, want u stelt eenvoudig uw pakket samen zodat u het vlees snel online kunt bestellen."
Adres: Laan van de Kreeft 191, 7324 BX Apeldoorn
Telefoonnummer: 055 5214353
Stad: Apeldoorn
Route: Laan van de Kreeft 191
Postcode: 7324 BX



op zoek naar gerelateerd: Vlees bestellen bij de boer, Vlees kopen online, BBQ vlees online, Vlees online bestellen biologisch, Vlees Kopen Online Dreumel, Goedkoop vlees kopen België, Vlees kopen bij slachterij, Goedkoop vlees Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poelier Kamphuis Poelier Kamphuis 3 km Top kwaliteit vlees!!
Keurslagerij de Adelaar Keurslagerij de Adelaar 6 km Afgelopen kerst 4 gourmetsschotels besteld. Naast het feit dat ik het wel weinig vond...
Jan en Marian Mos, Uw Slager en Cateraar Jan en Marian Mos, Uw Slager en Cateraar 16 km Perfect vlees, maar ook de erwtensoep en hachee zijn aanraders in wintertijd !! Leuke...
Recensies
Besteld maar niet bezorgd. Update op antwoord internetslager: Nadat ik jullie heb gemaild dat het niet is bezorgd kreeg ik de volgende dag een antwoord dat het niet op voorraad was en later zou worden bezorgd. Je verwacht hiervan vooraf te worden ingelicht zodat je niet voor niets thuis blijft op het afgesproken moment
Besteld, en de dag later netjes bezorgd. Product goed verpakt , niet te zuinig met de koelblokken gedaan! Vlees kwam goed koud aan.
Op kipfilet blokjes aanbiedingen gezocht via google. Kom ik op internet 1500 gram voor 6,60 tegen. Schijn bedriegt!! Kost dus geen 1500gram maar 500gram voor 6,60euro. Kunt u het aanpassen op google dan kan ik mijn review verwijderen. Want dit is misleidend.
Ik bestel hier al een paar jaar met regelmaat vlees. De kwaliteit is uitstekend en de levering is snel. Het vlees is goed verpakt en komt gekoeld aan. Een keer is mijn pakket door een vertraging bij de post een weekend blijven staan. Het vlees was niet meer goed, dat is netjes opgelost. Onlangs moest ik een levering een dag verschuiven omdat ik een uitvaart had op de geplande leverdag. Ook dit is zonder moeite geregeld. Fijne en snelle service.
Vriendelijk en correct.Bestelling opgehaald was heel goed verpakt .
Voor de buurt bbq vlees besteld bij Jan's vlees. We hadden voor iedereen bbq pakket C. Bestelling werd mooi op tijd bezorgd. Over de kwaliteit van het vlees was iedereen zeer te spreken: veel mensen wilden weten waar het besteld was. De hoeveelheid was teveel voor de meeste mensen, maar er waren genoeg gegadigden, die nog wat mee naar huis wilden nemen. Aanrader!
Wat een fantastische dienst is dit toch. Kwaliteitsvlees aan huis, wij bestellen niks meer uit de supermarkt en wanneer we toch net mis grijpen en het wel een keer moet dan is het verschil van kwaliteit en smaak heel duidelijk. Voor ons niks anders meer. Levering gaat ook perfect en alles is heel goed ingepakt.
Eerste keer besteld en zeer teleurgesteld 1 omdat niet alles zoals op de website werd getoond ook was 2 vlees was wat dan bevroren zou moeten ontdooid en 3 post nl maakt er een gewoonte van om je eerst een mail te sturen met aankondiging dat het vlees tussen half een en drie komt en dan krijg je weer een mail dat de levering gaat plaats vinden tussen half zeven en half negen dus is het vlees de gehele dag onderweg. Nee dit was geen succes en ik denk dat ik terug keer naar mijn oude leverancier meerdanvlees.
Bestelling werd niet geleverd door een fout van de koerier. De behulpzame medewerkers hebben vervolgens zelf de fout opgelost. Top service!
Onze favoriete vlees hier is de Tomahawk. Het vlees is boven verwachting vrij mals. Bovendien is het ook nog 's goed geprijsd, zoals al hun vlees eigenlijk. Alles wordt netjes, vlot en goed gekoeld bezorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid