facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Internetbureau Heers

Internetbureau Heers

Info

Online marketing bureau voor traffic en conversie. Specialisten in webdesign, zoekmachine marketing en conversie optimalisatie.

Geschiedenis

We zorgen er voor dat onze klanten online gaan (en blijven) Heersen. Dit doen we door onze jarenlange expertise op het gebied van online marketing in te zetten.

We werken ouderwets hard en combineren onze kennis met gezond boerenverstand. We communiceren transparant (lees recht door zee) en halen altijd (echt altijd) onze deadlines.



"Heers is hèt online marketing bureau voor traffic en conversie.Specialisten in zoekmachine marketing en conversie optimalisatie.We hebben geen voetbaltafels, lounge rooms, maar wel een kantoorhond. We doen niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we lopen ook niet gezamenlijk de marathon.Met ons werken is pronken met verbluffende online resultaten en samenwerken met een hecht team van echte vakidioten.We werken ouderwets hard en combineren onze kennis met gezond boerenverstand. We communiceren transparant lees recht door zee en halen altijd echt altijd onze deadlines."
Adres: Kerksteeg 1B, 4201 CK Gorinchem
Telefoonnummer: +31183230072
Stad: Gorinchem
Route: Kerksteeg 1B
Postcode: 4201 CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Finton Studio Finton 277 meter Studio Finton begeleidt je in de uitbouw van je succes! Webdesign, grafisch ontwerp, ...
BOS Reclame BOS Reclame 350 meter Vakmensen, en erg plezierig om mee samen te werken.
Polygondesign Polygondesign 1 km Polygondesign is een eenmanszaak in Zuid-Holland gericht op 2D / 3D grafisch ontwerpe...
Devlect Devlect 2 km Dit prachtige stukje van de wal van Gorinchem is de moeite waard om te lopen. Wil je ...
Recensies
Heers heeft mij ontzettend goed geholpen bij mijn online vindbaarheid. Sinds mijn investering in een abonnement bij Heers zijn het aantal bezoekers op mijn webshop fors gestegen, waardoor ook het aantal verkopen. Ik zou het iedereen aanraden om ook bij Heers een abonnement aan te schaffen en te investeren in je online vindbaarheid, het zal je alleen maar helpen. Serieus! ze laten je online Heersen.
Buro Heers is no nonsens bedrijf die weet hoe je als bedrijf seo optimaal kunt inzetten. Ik heb als klant Roderick leren kennen als een specialist die ervoor zorgt dat je als bedrijf vindbaar ben op internet. Ook op het gebied van webdesign oa WordPress weet hij alles van de hoed en de rand. Gelukkig zijn ze groot geworden door klein te blijven, daarin schuilt hun kracht. Ik kan elk bedrijf Heers aanbevelen, dan weet je zeker dat jij straks ook weer vindbaar bent op internet!
Heers heeft mijn bedrijfje CameRamona fotografie weer opnieuw op de "google" kaart gezet. Daarvoor was ik moeilijk vindbaar en vanwege mijn gebrek aan kennis op het SEO gebied heeft Roderick mijn vragen en onduidelijkheden op een duidelijke manier uitgelegd. De service was geweldig. Snelle reacties op mijn mails en zonodige aanpassingen. Zelfs na het in orde maken van de landingspagina en seo optimalisatie zocht hij contact omdat ik ineens niet meer zo goed vindbaar was. Hij heeft er weer voor gezorgd dat ik op de eerste pagina van google sta met mijn website. Echt een aanrader!!
Eind februari 2014 is sonjavanvuren.nl online gegaan. Roderick van Straten van HEERS heeft deze WordPress implementatie soepel en snel begeleid. Ik hoefde alleen het leuke werk van het uitzoeken van een WP template en het vullen van de site op me te nemen en dat beviel me prima! :- Zelfs in de avonduren reageerde Roderick op mails. Hij schakelt sowieso snel en daar hou ik van. Mouwen opstropen, geen gedraal en gáán. Zonder poespas. Helder en duidelijk. Dat is HEERS ten voeten uit.
Heers heeft prima ingespeeld op onze wensen wat betreft het ontwikkelen van de mobiele website voor Hotel De Schildkamp. Daarnaast denken ze elke maand mee hoe we onze google adwords campagnes het beste kunnen inzetten en kunnen verbeteren. Geen vraag is te gek en veranderingen worden zeer snel gedaan. Al met al , zijn we uiterst tevreden over Heers !
Heers maakt gewoon goede websites. Ze zijn deskundig, creatief en denken graag met je mee. Mede door de prettige samenwerking met Heers is de bouw van de website soepel verlopen en inmiddels succesvol afgerond. Kortom: top!
Met Heers in contact gekomen en zij hebben mij erg goed geholpen en een mooie nieuwe webshop neergezet. Geen moeite te veel. Ook een interessante SEO training bij Heers gevolgd waar ik veel aan heb. Helemaal TOP!!! Bedankt!
Ik heb bureau Heers en met name Roderick leren kennen als specialist op het gebied van Wordpress en Google. Roderick weet tot in detail waar hij het over heeft en is met recht een specialist op zijn vakgebied te noemen. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf binnen afzienbare tijd bij Google vindbaar was. Voor mij als startend ondernemer essentieel. Roderick reageert snel, denkt mee en is prettig om mee samen te werken.
Ik ben gewoon heel erg blij met Heers! Zij hebben ervoor gezorgd dat ik nu goed gevonden word in Google! Ik sta nu op de eerste pagina met mijn fotografie bedrijf Jodi Fotografie bovenaan met de zoektermen waarop ik gevonden wil worden, super! Het mail contact liep ook erg prettig, ik kreeg en krijg nog steeds snel antwoord op mijn soms stomme vragen! Twijfel je nog? Niet doen, mail ze!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid