facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor internetbureau DORST communicatie

internetbureau DORST communicatie

Info

DORST communicatie internetbureau uit Yerseke | Zeeland voor het ontwerpen, bouwen en verbeteren van websites, webshops en applicaties.

Geschiedenis

DORST communicatie staat voor hoogwaardige internet- & communicatieoplossingen waarbij uw doelen centraal staan. Helder, direct én afspraak is afspraak. In een wereld vol overcommunicatie houden wij het graag helder.

Wij ontwikkelen websites, webshops en online (complexe) applicaties waarmee u het maximale resultaat uit uw online activiteiten haalt.



"Wij zijn DORST communicatie. Internetbureau voor het MKB. Wij ontwerpen, bouwen en verbeteren websites, webshops en online campagnesvoor het MKB in regio Zeeland, Noord-Brabant en België.Met ons kleinschalige team van specialisten werken wij dagelijks aan concrete online doelstellingen. Dit doen wij op een snelle en laagdrempelige manier tegen een goede prijs.Met onze no-nonsense aanpak heeft u snel waar u voor komt. Geen toeters en bellen, wel eenvoudig beheerbaar en goed vindbaar in de zoekmachines.Vraag vrijblijvend om een voorstel inclusief ontwerpschets en bekijk de referenties."
Adres: Industrieweg 19, 4401 LA Yerseke
Telefoonnummer: 0113341760
Stad: Yerseke
Route: Industrieweg 19
Postcode: 4401 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steketee Media Steketee Media 838 meter Wij maken betaalbare en professionele websites.
CherryChapter CherryChapter 1 km CherryChapter is een grafisch bedrijf voor het ontwerpen van logo's en websites, leve...
Recensies
Uitstekend bedrijf met niet praten maar poetsen mentaliteit. Els is ons vaste aanspreekpunt en zit er altijd bovenop.
Zeer tevreden alles is snel geregeld.
Hele prettige samenwerking met Dorst communicatie bij het bouwen van de website voor het Hoogtij Festival! Zeer deskundig, snel en een prachtig eindproduct.
Wij hebben naar grote tevredenheid nu voor de 2e maal onze website laten bouwen door Dorst. Zeer deskundig, staan altijd voor je klaar en uitstekende ondersteuning!
Goede IT kantoor waar je mooie Internetsites kunt laten maken. Ze zorgen ervoor dat je betrokken bent bij het samenstellen van je site met zeer goede en duidelijke uitleg van je nieuwe site
Extreem service gericht, snel, duidelijk en professioneel. Erg tevreden en een echte aanrader.
Een goed internetbureau die duidelijk communiceert, actief meedenkt en een nette website voor je maakt. Tevens een goede service en ze staan dan ook voor je klaar als je hen nodig hebt.
Professioneel bedrijf, altijd snelle reactie als je vragen hebt of als er wat is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid