facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intermentia Uitvaartverzorging

Intermentia Uitvaartverzorging

Info

Juist vanwege de breekbaarheid van een afscheid mag u er blind op vertrouwen dat we er bij Intermentia alles aan doen om van elke uitvaart iets onvergetelijks te maken.



"Wij ervaren het als een voorrecht om rondom het overlijden van uw naaste voor heel even in uw leven te stappen en u te mogen begeleiden. Juist vanwege de breekbaarheid van een afscheid mag u er blind op vertrouwen dat we er bij Intermentia alles aan doen om van elke uitvaart iets onvergetelijks te maken."
Adres:
Stad: Ridderkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marjanvandergiessen uitvaartzorg Marjanvandergiessen uitvaartzorg 1 km Uitvaart en alles eromheen goedgeregeld door Marjan. Ze is ruimdenkend en niets is on...
Recensies
Bij de uitvaart van mijn oma hebben wij Martine als uitvaartonderneemster gehad. Wat een ongelofelijk fijne ervaring was dit. Iemand die zich met hart en ziel inzet om een zo mooi mogelijk laatste afscheid te verzorgen voor de nabestaanden. Martine was altijd bereikbaar, dacht in alles mee en hield mooi contact om te controleren of alle tijdslijnen e.d. nog goed verliepen. Tevens kon zij de wensen/emoties van een ieder, die mee hielp bij het regelen van de uitvaart, goed inschatten en combineren om de uitvaart zo mooi mogelijk en naar ieders wens te laten volbrengen. Op de dag zelf had zij voor een ieder de aandacht die op dat moment nodig was, van het begeleiden van de jongsten bij de kist tot de aandacht voor een stukje speciale behoefte om privé nog een laatste afscheidsmoment bij de kist te hebben. Kortom een vrouw die dit werk volledig met haar hart en ziel doet. Hier zijn wij erg dankbaar voor en zullen zeker, bij een volgend overlijden, een beroep op haar doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid