facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interlynx

Interlynx

Info

Interlynx. Strategisch reclamebureau.

Geschiedenis

Interlynx ontwikkelt samen met haar opdrachtgevers creatieve concepten voor online & offline communicatie. Daarbij staat het verhaal van de opdrachtgever centraal: wat belooft u en waarom doet u wat u doet? Voor veel ondernemers zijn dat beslist geen eenvoudige vragen. Daarom helpen wij hen met creatieve- en strategische sessies om dat onderscheidend in beeld te krijgen.
Interlynx. In vorm.



"Interlynx wil merken creëren die trots zijn op wat ze doen. En daarmee uw onderneming boven zichzelf laten uitstijgen. Bedrijven die weten waar zij heen willen, zijn succesvoller. Wij geloven daar in.Succes schuilt in een eerlijk verhaal. In het idee achter dat verhaal. In de knipoog die het anders maakt. Hiermee maakt u het verschil met anderen. Die eigenzinnigheid vertaalt zich in uw boodschap. Interlynx geeft die boodschap de vorm die het verdient. Opvallend en uniek, parallel aan uw idealen. Omdat we er zeker van zijn dat een waardevol verhaal uw doelgroep enthousiasmeert.Interlynx, strategisch reclamebureau met meer dan 20 jaar ervaring in het neerzetten van sterke merken!"
Adres: Rozemarijnstraat 42a, 3231 AL Brielle
Telefoonnummer: 0653259007
Stad: Brielle
Route: Rozemarijnstraat 42a
Postcode: 3231 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid