facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurcafé by Pilat&Pilat

Interieurcafé by Pilat&Pilat

Info

Lunchen, borrelen, culturele activiteiten, mooie accessoires, heel fijn terras, koffie's, verse munt thee, goede wijn, feesten, vergaderingen.

Geschiedenis

Het Interieurcafé is gevestigd achter de showroom van Pilat & Pilat aan de Tsjerkebuorren. Of kortweg ‘achterom’ voor de insiders. Pilat&Pilat is het best te omschrijven als een langgerekte nederzetting die bruist van de activiteiten.
Het café is een plek om ontspannen te geniten van allerlei lekkers, van cappuccino, verse muntthee tot heerlijke soepen en 'ouderwetse' stoofgerechten.

Je kan hier afspreken met vriendinnen voor een lunch, of rustig wat werk verrichten achter je laptop met gratis wifi. Aanschuiven voor de vrijdagavond-daghap of alleen even een mooi cadeautje halen, je bent welkom op deze gemoedelijke plek met een warm huiskamer gevoel.
De vriendelijke en informele bediening staat voor je klaar.

Adres: Tsjerkebuorren 40, 9286 GC Twijzel
Telefoonnummer: 0511 543981
Stad: Twijzel
Route: Tsjerkebuorren 40
Postcode: 9286 GC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Wegrestaurant Twijzel Café Wegrestaurant Twijzel 1 km Slechtste plek op aarde. Ook erg vrouwonvriendelijk!! We kwamen hier een middag stopp...
Recensies
Een interessante lokatie, expositie ruimte,show room met verschillende artikelen niet alleen pilat.vriendelike bediening. Zeer attent personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid