facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieurbouw Burgum

Interieurbouw Burgum

Info

Interieurbouw Burgum gespecialiseerd in ontwerp en productie
van op maat gemaakte interieur elementen.

Geschiedenis

Interieurbouw Burgum staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Uitgangspunt daarbij is dat de wens van de klant verrijkt met de technische kennis en ervaring van Interieurbouw Burgum leidt tot een hoogwaardig product en een hoge klanttevredenheid. Overleg met de klant is dan ook een van onze meest belangrijke activiteiten. Tijdens het overleg worden de ideeën en wensen van de klant geïnventariseerd en vertaald naar wat er technisch mogelijk is. Bij Interieurbouw Burgum zeggen we waar het op staat en bieden we waar nodig een degelijk alternatief.

Na een eerste overleg met de klant wordt door Interieurbouw Burgum meestal een ontwerptekening gemaakt, zodat voor beide partijen duidelijk is wat het resultaat zal zijn. Bij grote projecten kan eventueel een architect worden ingeschakeld. Zodra er overeenstemming is bereikt over het ontwerp en de kosten, wordt het ontwerp gebouwd in onze werkplaats en vervolgens geplaatst bij de klant. Mochten er, ondanks onze zorgvuldige en klantgerichte werkwijze, twijfels zijn, dan proberen we daar ten allen tijde op een heldere en eerlijke manier samen uit te komen.



"Elk ontwerp bij ons is uniek. Of het nu gaat om een balie, bar, tafel, kast, winkelinrichting of complete keuken. Wij maken meubelen geheel naar eigen wens van bedrijven en particulieren en compleet op maat. Onze creatieve meubelmakers bouwen met de modernste machines. Zij zorgen ook voor de montage binnen uw bedrijf en in uw woning."
Adres: Hannelswei 4, 9251 MR Bergum
Telefoonnummer: 0511-469624
Stad: Bergum
Route: Hannelswei 4
Postcode: 9251 MR



op zoek naar gerelateerd: Binne Bosma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vries Wonen De Vries Wonen 1 km Super zaak even telefonisch bestelling gedaan en geweldig afgehandeld En altijd goed ...
Studio Pracht Studio Pracht 1 km Interieur- en tuinadviezen
Kooistrastoffering Kooistrastoffering 1 km Mooie overzichtelijke winkel en er wordt genoeg tijd genomen voor een mooie keuze.
Veenstravloeren Veenstravloeren 2 km Veenstravloeren is de specialist in het noorden Sinds 1985 jarenlang ervaring in oude...
Recensies
Een zeer betrouwbaar en kundig bedrijf als het aankomt op het maken van keukens, kasten en balies enz.! Wij werken al jaren samen met Interieurbouw Burgum onze ervaring is Afspraak=afspraak en door dat het bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel heeft snel en accuraat werkt is onze ervaring een 5 Sterren!
Vakmensen die met je meedenken, zo laat dit bedrijf zich samenvatten. Heel tevreden met de keuken die voor ons is gemaakt en geplaatst. Hoge kwaliteit voor een uitstekende prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid