facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis

Info

Mirjam Fiseler, van inrichtingsadvies , levering van alle materialen tot de uitvoering door professionals. Zorgeloos creëren we jouw comfort zone thuis.



"Mijn naam is Mirjam . Al 25 jaar help ik mensen met het inrichten van hun woning. Vanuit mijn winkel 't Woonhuys in Uitgeest is 15 jaar geleden interieuradvies aan huis ontstaan. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik kom bij je thuis voor een interieuradvies en ik vertaal je woonwensen in een interieurontwerp. Visueel. In de vorm die bij jou past. Naast het ontwerp kan ik alle materialen leveren én voor de juiste vakmensen zorgen. Ook personal shopping mét of vóór mijn opdrachtgever. Van een interieurscan tot turn-key oplevering en alles wat daar tussenin zit. Wil je meer weten? Bel, app of mail. Mijn slogan: Mijn advies, jouw stijl, omdat het geen opgelegd plaatje moet worden, maar een interieur waar jíj je thuis voelt!"
Adres: Lijndenweg 30-F, 1951 NC Beverwijk
Telefoonnummer: 0651090819
Stad: Beverwijk
Route: Lijndenweg 30-F
Postcode: 1951 NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SINA Voetballab SINA Voetballab 904 meter Ontzettend tevreden over de zorg en begeleiding van mijn zoon na scheur in enkelband.
James Interieur James Interieur 2 km een jong bedrijf met een goed samenwerkend team! Voor alles op het gebied van particu...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid