facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor InterieurAccent

InterieurAccent

Info

Wij zijn een officiële importeur/distributeur van het Italiaanse designmerk "Margherita Vellini". Handgemaakte keramieken verlichting.

Geschiedenis

Sinds kort zijn wij een officiële importeur/distributeur van het Italiaanse designmerk "Margherita Vellini". Handgemaakte keramieken verlichting.



"Wij maken interieurontwerpen, geven interieuradvies op maat.Maar bij ons kunt u evt. ook terecht voor gordijnen, vloeren, meubels, verlichting of accessoires.Kom gewoon vrijblijvend kijken en maak kennis. Wij kunnen vast wat voor u betekenen. I.V.M. het Corona-virus zijn we voor uw en onze veiligheid, momenteel alleen op afspraak geopendHartelijke groet,Team HomeAccent"
Adres: Grotestraat 21, 7631 BT Ootmarsum
Telefoonnummer: 0031651358585
Stad: Ootmarsum
Route: Grotestraat 21
Postcode: 7631 BT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kabra Ootmarsum Kabra Ootmarsum 741 meter Een mooi bedrijf om uw sanitair en inrichting van uw nieuwe badkamer uit te zoeken.
Heisterkamp Wijnkopers Heisterkamp Wijnkopers 877 meter Mooie gelegenheid en leuke enthousiaste medewerkers. Leuke winterwijnproeverij!!
Recensies
Goede ervaring met Esther en Martin goede en eerlijke adviezen, mooie presentatie. Prettig om mee te werken, ik kan Home Accent echt aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid